Pewnie zależy od tego gdzie i jak ucho przyłoży, znaczy się od tego czy ma bądź nie ma akcji akurat....chłe chłe chłe Teraz na bank nie ma, bo uprawia czarnowidztwo, ale na pewno chciałby mieć, gdyż w przeciwnym razie nie byłoby go na tej wywrotce (na tym wątku)....chłe chłe chłe
Titi, tutu, funfel......on sam nie wie jak się nazywa...chłe chłe chłe To taki permanentny wielonikowiec, myślący, że reszta użytkowników forum jest mało myśląca i nie skojarzy wielonikowego trollsa....chłe chłe chłe
Jak tam jest juz wam ciepło ? Ciekawe czy ktoś łyknie te 300 tyś akcji. Widać zainteresowanie ogromne. Szczerze teraz powiem szkoda mi akcjonariuszy bo naprawdę należą się tu wzrosty, ale może w ciągu 5 lat coś się ruszy
Chłopaki ja jadę z wami na tym samym śmieciu, ale już nie mam cierpliwości, tu od 3 lat nic się nie dzieje, nawet łaskawie raportu brak i pewnie czekają nas znów zawiasy. Bądźmy realistami, śmieć zawsze będzie śmieciem. Nie wiem czemu prezes ma tyle roboty, że raportu nie wrzucił. Mam spory pakiet i mi już nerwy puszczają.
Dnia 2023-05-15 o godz. 14:03 ~Titi napisał(a): > Chłopaki ja jadę z wami na tym samym śmieciu, ale już nie mam cierpliwości, tu od 3 lat nic się nie dzieje, nawet łaskawie raportu brak i pewnie czekają nas znów zawiasy. Bądźmy realistami, śmieć zawsze będzie śmieciem. Nie wiem czemu prezes ma tyle roboty, że raportu nie wrzucił. Mam spory pakiet i mi już nerwy puszczają.
Śmieć, ale za to opakowany w sreberko, bo jednak coś tam produkuje, co przynajmniej pokrywa koszty utrzymania zarządu, ekspresu do kawy i sprzątaczki, a więc nie jest to typowa wydmucha, jakich na NC wiele. A czy zawieszą czy nie, to co to za różnica, w zasadzie bez znaczenia, skoro czekamy na lepsze czasy, bo i tak nie ma komu sprzedać, a na pewno nie za cenę typowego "śmiecia" bez opakowania, takiego z wysypiska.....chłe chłe chłe