Zasada jest bardzo prosta, przesunąć w głąb wątki z merytoryczną treścią tworząc wrażenie mnogości negatywnych nastrojów, które de facto wychodzą tylko od trolli. Dlatego wielu przeniosło się już na discorda żeby mieć z głowy scrollowanie informacyjnego szumu.
Teraz to wyczekiwanie gdzie animator tych spadków zatrzyma. Potem kupowanie na wyścigi. Liczą że trzecie kółko 35 na 40 się uda. Obserwują świece i będą wsiadać na pierwszym lub drugim przystanku. Ja się w to nie bawię. Szkoda czasu. Jak uważam że chcę uśrednić w górę to decyduje się na zakup.
Ja już ostatnio dokupiłem po 36, czekam dalej na rozwój sytuacji. Im bliżej wakacji tym będzie drożej, bo jak dadzą info że inprobe działa to dopiero zacznie się inwestowanie, dzisiaj spekulujemy - choć wiadomo że działa :) mamy za to premie do ceny... Jest tanio. Zobaczymy, jeszcze akumuluje środki, aby trochę dokupić. Ale chętnie dzisiaj zobaczę jak to rynek zareaguje na dogrywce
Chciałem 9k akcji wystawic na Pkc, ale coś nie poszło, odrzucało. Wystawiłem z jednego konta 2k, kurs zawędrował na 32 , hakiem. Nie ma silnego pobytu obecnie, musimy czekać na info o EBI, choć już w cenie pewnie. Dochodzi taki smaczek, jak np. ta umowa z Niemcami, kto wie czy coś nie jest w planie. Ja czekam do pacjenta 0 , jak przebadają i będzie ok to musi być up up up.
Dobrze piszecie i moze w długim terminie macie racje..... Ale waszym wrogiem jest czas..... Wyniki badań bedą dopiero na początku 2024... Dotego dochodzi wprowadzenie ostatniej emisji (13). Korekta kursu dlatego musi dojść do okolo 27-28. (Modlic sie aby tam sie zatrzymało)
Alicjo pamietasz myk z genomtec (sds i gen byly po 14) ja bym teraz zmienił SDS na genomtec (tam kapitalizacja sporo nizsza a zdecydowanie szybsza komercjalizacja....
Jak ja bym chciała chociaż połowę teraz sprzedać to kurs pewnie poszedłby na 28zl :) więc trzymam już na Longterm ale nie usredniam już w górę. Genomteca mam połowę co SDS więc jak będzie szedł fo góry to akurat coś odrobię. No Zubrzyk pisał że za szybko i trzeba chłodzić V8 :) ale ja głupia nie sprzedalam części chociaż po 40zl. Cóż, ja nie potrafię tego robić tylko czekam na Long term. Tatko niech teraz zarabia, on tego Genomtec ma w cholerkę
Akcje są już moim zdaniem wliczone, czemu, a bo jak ktoś czytał uważanie raport to zauważył,że napisali że w emisji brali udział obecni akcjonariusze i nowi, skoro ktoś miał po 10 i nie wyszedł , to po 13 nie rzucić też. Dwa, ilość akcji która się przewija, akcjonariat wymienia się.. fakt jeśli zaczna sypać tacy zbieracze jak Alicja, ja i parę osób co mają za 10zl po ,8-10k akcji to kurs zanurkuje, ale nie widzę wśród nas chętnych na dołowanie kursu. Nie jeden tutaj amator ma akcji na dzienny obrót. Zauważcie że sypie się małe pakiety, po kilka set akcji, moim zdaniem to idzie z wodą do wora. Niech się przemieli, 29 moim zdaniem realnie może dotknąć ale to będzie zejście skromnym pakietem
A wyniki badań nie są potrzebne, ważne moim zdaniem jest pacjent 0 , kiedy dadzą info że pierwszy zabieg się udał i działa... Tak jak było z faza bezpieczeństwa, później faza dokumentacji, ale czy działa i jak działa dowiemy się wrzesień październik, a wtedy uważam nie powinno być tanio
były batoniki dokujące w okolicach 35zl. To już z wora do wora chyba nie było lecz ucieczka lub celowe zbijanie kursu. Ja mam czas. Doświadczony ma pewnie rację, na scpfl też już potem były górki i doły aż do komercjalizacji
Przeżyłam spadki scpfl z 170 na 100 chyba lub niżej, mając akcje po 72zl, to przeżyje i inne spadki by docelowo sprzedać z fantastycznym zyskiem. Oczywiście szacunek mój dla tych, którzy sprzedawali na górkach i kupowali o 40 proc niżej no ale ja tak nie potrafię
Ale jakie to były batony 3.5-5k akcji, nie było klocka rzędu 20k. A zdarzały się takie walory na innych spółkach, oczywiście zgadzam się będzie bujać lewo prawo, ale masz rację do komercjalizacji trzeba trzymać.