chyba jednak rośnie. będą sobie pluć w twarz ci którzy ostatnio sprzedali akcje. już niedługo. wszystko złe już zdyskontowane. rynek rozpaczliwie wyprzedany.
Raport dobry marnie wygląda w porównaniu z ubiegłym rokiem.Doskonale wszyscy wiedzą
co jest przyczyną.Firma wciąż ma zyski a to jest najważniejsze. Jeszcze trochę a akcje odpalą emocje się wyciszą.Firma ma przyszłość.
Pozdrawiam
Tez tak mysle, powinni w przyszlym roku znacznie sie poprawic, moze uda im sie dokapitalizowac firme?
Jezeli kolejna faza wzrostowa zacznie sie w 2010, powiedzmy za dwa lata, to Cash Flow jako spolka windykacyjna powinien wczesniej pokazac dobre wyniki i zaczac rosnac wczesniej.
Finansuja sie kapitalem wlasnym, kredytow w zasadzie nie maja - do 2mln, przy 30 mln kap. wlasnego.
Ta spółka to jeden z moich pierwszych zakupów na GPW .........jak tylko ją kupiłem cały czas leci :(
Nie sprzedam jej jednak , bo to nie ma dla mnie już żadnego znaczenia .
Mam akcje kupione po ......uwaga ......17.20 zł .
Czy w ogóle ktoś pamięta taką cenę ?
Czy jest ktos tu ,,lepszy ,,ode mnie ????
Wiem że nie mam się czym chwalić .....ale zastanawiam się co ta spółka robi w kierunku aby jej akcje wróciły na takie poziomy ????
Zostawiłem sobie te kilkaset akcji jako taką ciekawostkę , czy moje wnuki doczekają zysku ????:)
Moja druga spółka mam po 15.50 po uśrednieniu.Nie sprzedałam jak mnie ostrzegano poczekam pewnie długo na odrobienie strat spółka wciąz ma zyski więc nie widzę zagrozenia.
Pozdrawiam wytrwałych