• Wciąż spada. Autor: ~nostra [78.88.18.*]
    Co się dzieje ,dlaczego cały czas spada? Bez mała wszystkie spółki północ a tu ulubiony kierunek i to od dłuższego czasu.Aż żal patrzeć.
    Pozdrowienia
  • Re: Wciąż spada. Autor: ~sknerus [92.42.116.*]
    Jeszcze troszkę cierpliwości.
  • Re: Wciąż spada. Autor: ~guru [83.11.180.*]
    chyba jednak rośnie. będą sobie pluć w twarz ci którzy ostatnio sprzedali akcje. już niedługo. wszystko złe już zdyskontowane. rynek rozpaczliwie wyprzedany.
  • Re: Wciąż spada. Autor: ~wb [82.139.62.*]
    po raporcie to widać, że byli na wakacjach albo się przeprowadzali do nowej siedziby!!!
  • Re: Wciąż spada. Autor: ~nostra [83.28.3.*]
    Raport dobry marnie wygląda w porównaniu z ubiegłym rokiem.Doskonale wszyscy wiedzą
    co jest przyczyną.Firma wciąż ma zyski a to jest najważniejsze. Jeszcze trochę a akcje odpalą emocje się wyciszą.Firma ma przyszłość.
    Pozdrawiam
  • Re: Wciąż spada. Autor: ~ted [212.51.202.*]
    Tez tak mysle, powinni w przyszlym roku znacznie sie poprawic, moze uda im sie dokapitalizowac firme?
    Jezeli kolejna faza wzrostowa zacznie sie w 2010, powiedzmy za dwa lata, to Cash Flow jako spolka windykacyjna powinien wczesniej pokazac dobre wyniki i zaczac rosnac wczesniej.
    Finansuja sie kapitalem wlasnym, kredytow w zasadzie nie maja - do 2mln, przy 30 mln kap. wlasnego.
  • Re: Wciąż spada. Autor: ~Eassy Driver [83.7.176.*]
    Ta spółka to jeden z moich pierwszych zakupów na GPW .........jak tylko ją kupiłem cały czas leci :(
    Nie sprzedam jej jednak , bo to nie ma dla mnie już żadnego znaczenia .
    Mam akcje kupione po ......uwaga ......17.20 zł .
    Czy w ogóle ktoś pamięta taką cenę ?
    Czy jest ktos tu ,,lepszy ,,ode mnie ????
    Wiem że nie mam się czym chwalić .....ale zastanawiam się co ta spółka robi w kierunku aby jej akcje wróciły na takie poziomy ????
    Zostawiłem sobie te kilkaset akcji jako taką ciekawostkę , czy moje wnuki doczekają zysku ????:)
  • Re: Wciąż spada. Autor: ~nostra [78.88.18.*]
    Moja druga spółka mam po 15.50 po uśrednieniu.Nie sprzedałam jak mnie ostrzegano poczekam pewnie długo na odrobienie strat spółka wciąz ma zyski więc nie widzę zagrozenia.
    Pozdrawiam wytrwałych
[x]
CASHFLOW 0,00% 0,13 2016-03-31 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.