• prezes ucz się Autor: ~mag [5.173.22.*]
    Bioceltix - ucz się panie Urban...
  • Re: prezes ucz się Autor: ~Ja [31.0.83.*]
    Tutaj będzie to samo niedługo
  • Re: prezes ucz się Autor: ~mag [5.173.22.*]
    haha na pewno...
  • Re: prezes ucz się Autor: ~Jerzy [188.33.224.*]
    Które Towarzystwa Funduszy Inwestycyjnych tak po cichu zbierają?My już wiemy,pozdrawiamy
  • Re: prezes ucz się Autor: ~Jerzy [188.33.224.*]
    Które Towarzystwa Fund.Inw. tak po cichaczu zbierają,my już wiemy
  • Re: prezes ucz się Autor: ~Jarek [5.173.153.*]
    Nie będzie bo prezesowi nie zależy na tym by kurs rósł. On ma coraz większą pensję, akcje w ramach nagród i wali akcjonariat
  • Re: prezes ucz się Autor: ~Ksysio [5.173.22.*]
    Każdego prezesa można odwołać, nie tacy myśleli że są nietykalni...
  • Re: prezes ucz się Autor: ~Akcjonariusz_verus [213.134.174.*]
    Właśnie nie dostał akcji za rok 2022. Czytaj raporty.
  • Re: prezes ucz się Autor: ~Długoterminowy [5.173.112.*]
    Wystarczy że dostał wybitną premię za kontrakt, która uśpiła jego wolę zarabiania kasy w 3 i 4 kwartale. Wstyd dla znepotyzowanej Rady Nadzorczej. W Zarządzie nie ma kto mu patrzeć na ręce, a w Lublinie chyba za rzadko bywa skoro takie cuda się dzieją. Jak tak dalej pójdzie to nowa fabryka będzie pracować na minimalnych marżach, pokrywających tylko koszty. No ale jak mówił klasyk propagandy stanu wojennego: Rząd ( w tym wypadku Zarząd i RN ) się wyżywią a dla akcjonariuszy groszowa dywidenda na przysłowiowy "paprykarz szczeciński".
  • Re: prezes ucz się Autor: ~fiksiorek [77.255.144.*]
    Dnia 2023-05-12 o godz. 13:59 ~Długoterminowy napisał(a):
    > Wystarczy że dostał wybitną premię za kontrakt, która uśpiła jego wolę zarabiania kasy w 3 i 4 kwartale. Wstyd dla znepotyzowanej Rady Nadzorczej. W Zarządzie nie ma kto mu patrzeć na ręce, a w Lublinie chyba za rzadko bywa skoro takie cuda się dzieją. Jak tak dalej pójdzie to nowa fabryka będzie pracować na minimalnych marżach, pokrywających tylko koszty. No ale jak mówił klasyk propagandy stanu wojennego: Rząd ( w tym wypadku Zarząd i RN ) się wyżywią a dla akcjonariuszy groszowa dywidenda na przysłowiowy "paprykarz szczeciński".

Dlatego warto wybrać się na WZA, najlepiej w jak największej liczbie osób i przedstawić uchwałę o powołaniu członka RN, który będzie Nas reprezentował. Już raz mieliśmy taką okazję i zarząd był mocno niezadowolony z takiego scenariusza.

• Re: prezes ucz się Autor: ~Drukarz [5.184.112.*]
    To ja przyjadę jak mnie wsadzisz do rady .... Będziesz na mnie głosował?
[x]
BIOMAXIMA 0,73% 11,00 2026-05-28 16:16:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.