Chyba jeszcze pomęczymy. Na razie trzeba zbierać. A potem hop na na 1,6 zł albo może nawet 1,7.... Panie będziemy bogaci.... pod warunkiem że ktoś kupi te 20k akcji w jednej sesji plus oczywiście te Twoje.
Nie wydaje mi się aby zeszło tak nisko. Przy 1,1 jak ostatnio ludzie zaczną zbierać. Ktoś musiałby mocno sypać aby tak zwalić kurs. W mojej ocenie niedługo powinien się cykl powtórzyć.
Z moich informacji powinno niedługo rosnąć napewno nie tak jak pisał pozytywny ale w okolicach 2 zł ma się zakręcić . Trwają rozmowy na temat finansowania z Ncbr na badania
Weź pod uwagę scenariusz w którym nie dojdzie do owego finansowania i będziemy się kisić. Jeśli przed ogłoszeniem nie sprzedamy. Myślimy życzeniowo.... więc moja strategia to sprzedawać zanim informacja się pojawi nie ważne czy dojdzie do podpisania umowy czy nie. Tu jest takie parcie na to "że urośnie" więc na pewno coś więcej niż na lokacie się zarobi.
My małe żuczki możemy sobie gdybać. Ale nie ma co ukrywać że na razie ssanie jest. Nie licząc tego automatu który na koniec sesji kupuje kilka akcji aby na zamknięciu było niżej.
To co piszecie wygląda raczej na myślenie życzeniowe. Podobne wyniki można osiągnąć grając w kasynie. Trzeba tylko ogarnąć zasady Black Jacka albo ruletki. Minus jest takie że siedzimy przed kompami zamiast popijać drinki z palemka i zawieszać oko na kelnerkach/kelnerach.
Bez urazy ale to twoje życzeniowe myślenie to już nie pierwszy raz czytam, tak to można myśleć o karzdej inwestycji w akcje. Ja na forum pisze co myślę choć nie wszystko :) ta spólka jest najsłabszą w portwelu ale może okazać się inaczej nie mam ciśnienia jestem tu zbieram akcje na pewnych poziomach wg mnie interesyjących i tyle sprzedam jak będzie dobry zysk. Pozdro
o witam następny profesor MIODEK (SZACUN dla wiedzy) staram się zawsze coś żle napisać i wiem że :)))))))))) kto paczy :) (spoziera) na ortografię i robi z siebie mądrale wyśmiewa to leszcz bo nie ma nic innego na temat spółki do napisania hahahahahaaha