• trochę AT :) - młot na 1D Autor: sandman76 [89.151.43.*]
    na D1 zbudowany ładny młot na wsparciu SMA 50 i na oporze FIBO 50 przy RSI 40.9.
    na 1H RSI jest jeszcze ciekawsze - 34,7
    Ktoś pisał, że nikt tego nie kupuje.
    Czyżby? Kupowanie to nie tylko branie z prawej :) I nie tylko kenobi zbiera :)

pytanie czy to koniec realizacji formacji RGR na 1 H, o którym rozmawialiśmy na dsco, czy mozna będzie podstawić jeszcze niżej koszyk :)

pozdrawiam i miłego weekendu!
  • Re: trochę AT :) - młot na 1D Autor: ~PerpetumMobile [94.140.38.*]
    2.2. Zł tam zawita kurs i zostanie na bardzo długo będzie konsolidacja ogólnie kurs zeszmacony i spółka tak samo przez zabawy. inwestorzy pouciekali już po spółce zeszmacona niewiarygodna.Sypiacy pokazał kierunek,szkoda że znów tak na niskim poziomie ale nie ma co się kopać z koniem.a towar w rękach ulicy leszczy źle wróży..Ż? Życzę sukcesów inwestowaniu ale ja dziękuję napewno nie tutaj. Cbyba że ponizej 2 zł grubo bym się zastanawiał żeby się nie w..jebać na zamrożenie kapitału na tak długo w takim czymś gdzie brak zainteresowania zawsze był.A mogło coś ze spółki być.
  • Re: trochę AT :) - młot na 1D Autor: ~Hehe [83.7.63.*]
    Ty tak na poważnie myślisz że ktoś na poważnie traktuje twoj wpis, kupiłeś po 3,6 a teraz wylewasz swój żal, spółka w trendzie wzrostowym od jesieni 2022
  • Re: trochę AT :) - młot na 1D Autor: ~Heh3 [83.7.63.*]
    Perpetum trollu do ciebie
  • Re: trochę AT :) - młot na 1D Autor: ~MasterOfPuppets [188.147.4.*]
    Kolega widze nowy na gieldzie, ale co ten wpis wnosi do tego wątku? Poczytaj sobie o analizie wolumenow może na początek.
  • Re: trochę AT :) - młot na 1D Autor: ~Adijos [5.173.25.*]
    Ty poważnie tak o analizie na takich spółkach Gdzie brak płynności ? Przestań chłopie zejdź na ziemię popatrz wcześniej i Prześledź wykresy, widzę że ty nowy i nieogarnięty a tym bardziej chyba na tej spółce .Ci.co łykali po 4 zł a nawet 4.5 zł 2021.05. Czy 2018.09 to samo mówili a zjechało na 2 zł a nawet niżej,także trzymaj się cieplutko i nie mów nigdy nigdy.. tym bardziej na takich kaszalotach bez płynności.sypie to będzie sypać także kierunek masz..
  • Re: trochę AT :) - młot na 1D Autor: ~Adijos [5.173.25.*]
    A i następnym razem Poczytaj trochę Prześledź historię spółki I nie ubieraj się w coś czego nikt nie chce nawet tknąć latami..
    P.s Obrotomuerz zdechł.
  • Re: trochę AT :) - młot na 1D Autor: ~Kubek [31.161.184.*]
    O naleciało się inwestorów. Gdzie byliście parę msc temu jak kurs był po 2.40
  • Re: trochę AT :) - młot na 1D Autor: sandman76 [89.151.43.*]
    Dnia 2023-05-06 o godz. 13:32 ~Kubek napisał(a):
    > O naleciało się inwestorów. Gdzie byliście parę msc temu jak kurs był po 2.40

na spółce było spokojnie przez lata, dyskusje były merytoryczne i było mnóstwo czasu na wyzbieranie akcji.
    To, że zleciało sie tu jak muchy kilku groszołapów, którzy - zgodnie z przysłowiem, że krowa która dużo ryczy daje mało mleka - nie ma żadnego znaczenia.
    Nikt stąd nie będzie ani sprzedawał ani kupowal pod rekomendacje anonimowyuch doradców.

To jest forum inwestycyjne - owszem, można porozmwiać na temat waloru, można ocenic jego wartość itd, pogadać o AT. Ale pisanie typu "radzę kupować/ nie kupować" czy wprost " kupuj/sprzedaj" RADZĘ BRAĆ Z PRZYMRÓŻENIEM OKA.

dla mnie wskaźniki czy AF spółki daje jasny sygnał. W zasasadzie mam gdzieś co myślą o tym inni - bo swoje decyzje podejmuję sam oi nigdy na podstawie wpisów na forum - ale ilość postów jaka ostatnio sie pojawia świadczy tylko o jednym:

groszołapy sprzedali i teraz żebrzą żeby kupić taniej naiwnie myśląc, że ktoś stąd kto ma dużo akcji sprzeda, bo on tak napisał,

hehe..

ja tez chcę odkupić/dokupić jak najtaniej :) Ale nie muszę tworzyć setek wątków :) Żebracy robią robotę za mnie :)
  • Re: trochę AT :) - młot na 1D Autor: ~Fred [37.225.22.*]
    Dobrze wiesz że teraz tego byś nie kupił bo teraz to jest górka kupuję to się w okolicach 2 zł może niżej. Tam się akumuluje papier bardzo długo a później to się sprzedaje powyżej tej ceny...
  • Re: trochę AT :) - młot na 1D Autor: sandman76 [89.151.43.*]
    Dnia 2023-05-07 o godz. 20:08 ~Fred napisał(a):
    > Dobrze wiesz że teraz tego byś nie kupił bo teraz to jest górka kupuję to się w okolicach 2 zł może niżej. Tam się akumuluje papier bardzo długo a później to się sprzedaje powyżej tej ceny...

miałbys rację gdyby nie analiza wolumenów.
    Nikt z grubych nie wywalał. Wywalali ci co im starczyło zarobku te kilka groszy ( przy 2,2 nie widizałem tu nikogo z tak ochoczo dziś piszących - łapali jak zwykle wyżej, a jestem na tej spolce już ok 3 lat ).
    Dla mnie bardzo dobrze że żebractwo nagania na spadki. Tyle że nie jest to skuteczne, a wskaźniki juz pokazują wychłodzenie.
    Mam nadzieję że jak najwięcej groszołapów będzie czekało niżej :)

jak będzie zobaczymy. ja robię swoje :)
  • Re: trochę AT :) - młot na 1D Autor: ~MasterOfPuppets [188.147.4.*]
    Nikt ci nie każe kupować inwestorku.
    Tym lepiej dla mnie. Jakoś wpis Sandmana bardziej do mnie przemawia niż twoja interpelacja.

To bardzo dobrze ze tylko czekasz. Bardzo dobrze.
[x]
IZOSTAL -2,86% 3,40 2025-10-10 17:02:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.