Dnia 2023-05-06 o godz. 13:32 ~Kubek napisał(a):
> O naleciało się inwestorów. Gdzie byliście parę msc temu jak kurs był po 2.40
na spółce było spokojnie przez lata, dyskusje były merytoryczne i było mnóstwo czasu na wyzbieranie akcji.
To, że zleciało sie tu jak muchy kilku groszołapów, którzy - zgodnie z przysłowiem, że krowa która dużo ryczy daje mało mleka - nie ma żadnego znaczenia.
Nikt stąd nie będzie ani sprzedawał ani kupowal pod rekomendacje anonimowyuch doradców.
To jest forum inwestycyjne - owszem, można porozmwiać na temat waloru, można ocenic jego wartość itd, pogadać o AT. Ale pisanie typu "radzę kupować/ nie kupować" czy wprost " kupuj/sprzedaj" RADZĘ BRAĆ Z PRZYMRÓŻENIEM OKA.
dla mnie wskaźniki czy AF spółki daje jasny sygnał. W zasasadzie mam gdzieś co myślą o tym inni - bo swoje decyzje podejmuję sam oi nigdy na podstawie wpisów na forum - ale ilość postów jaka ostatnio sie pojawia świadczy tylko o jednym:
groszołapy sprzedali i teraz żebrzą żeby kupić taniej naiwnie myśląc, że ktoś stąd kto ma dużo akcji sprzeda, bo on tak napisał,
hehe..
ja tez chcę odkupić/dokupić jak najtaniej :) Ale nie muszę tworzyć setek wątków :) Żebracy robią robotę za mnie :)