Re: Sytuacja Autor: ~stolcgenerallisimus [185.210.219.*]
Dnia 2023-05-05 o godz. 18:44 ~nie_rozumiem napisał(a): > Korekta w locie? > Co to miało być? > Spadek rozumiem, nawet 30 mnie nie zdziwi. Ale takie -14+9=-5? Jednego dnia? Przy duzym obrocie? > > Zwolennicy świeczek coś tam zobaczą w wykresie ale jeśli świeczka będzie głęboko wsadzona w d>>>, to nic nie zobaczą.
Bądź tak miły i swoje fascynacje analnymi doznaniami wylewaj na forach takim rzeczom przeznaczonych.
Lub znajdź jakieś forum dla osób, które w poprzednim systemie oświaty byłyby w gimnazjum. Tam takie wypowiedzi będą, przez tych bardziej tępych, uznane za rewelacyjne.
Tu jest forum związane z giełda.
przypomnienie, idziemy jak po sznurku. dziś odreagowanie. podaż duża. koniec tygodnia kończymy na -. Obstawiam że mamy podwójny szczyt. leszcze niech mnie smarują. lepiej wyjść z zyskiem za wcześnie, niż za późno że strata
Do dna to jeszcze daleko zostalo, ladujemy na okolo 20 zl, nie zdziwie sie jak beda obsuwy w harmonogramie i wtedy szybkie zrzuty na 15 zl, z szybjkim powrotem na 20
argentyna [193.75.93.*] 2023-05-17 10:52 Do dna to jeszcze daleko zostalo, ladujemy na okolo 20 zl, nie zdziwie sie jak beda obsuwy w harmonogramie i wtedy szybkie zrzuty na 15 zl, z szybjkim powrotem na 20
mi wychodzi z kresek ze dotknie 1 zł argentyna co ty na to ? mamy ten sam problem z tabletkami są za mocne!!!
Alicjo myślisz że spośród tych 33 osób fizycznych które kupowały akcje po 13 PLN 3 miesiące temu nie znajdzie się żaden który będę chciał zrealizować zysk ponad 200%... Ty mnie dziewczyno już niczym nie zaskoczysz... Pogadaj z tatka o tym co ludziom w głowach siedzi i jak to ludzie lubią liczyć prawdziwy hajs który mają w ręce, marzenia można mieć jak się biega w krótkich spodniach po boisku i żyć tylko marzeniami... Powiem Ci co zrobi jeden z tych 33 opchnie połowę po każdej cenie, bo ta zabawa polega na tym by mieć zyski i non stop obracać kasą
Wielka racja. Ponadto dodam, że sprzedając polowe akcji np po 26...druga polowa jest ZA DARMO !!!! Czyli dlej uczestniczą w marzeniach ale juz ich to nic nie kosztuje............ Tak by zrobił prawie kazdy myslący inwestor.
Dla przypomnienia PURE było tez super faworytem ... emisja wejscie na gpw szczyt w okolicach 150 .... i co po ile jest teraz. Wy tą spolkę traktujecie tak, jakby ona na pewno dowiozła produkt do konca. ILE spolek probowało i dowiozło produkt?? Statystycznie jedna na dziesięc...
Ja oczywiscie handluje tą spolką... Nie trzymam na bardzo długo.....
To dobra zasada by sprzedać połowę i drugą mieć za darmo ale jeśli nie wierzy się w spółkę to trzeba sprzedać i zapomnieć bo po co trzymać skoro statystyki są tak porażające dowiezienia projektu do końca. O ile wiem to narazie tylko Scope wiózł i dowiózł, inne wiozą Dywersyfikacja wskazana no chyba że jakiś mega pech i wszystkie okażą się klapą
Spółka nie podała informacji co dalej z EBI, czekamy też na info o laboratorium w USA, nic nie mówią o realizacji umowy z Niemcami, to samo jakie są postępy z firmą od pozyskania partnera biznesowego, duzo nie wiadomych. Wartość moim zdaniem spółki to dzisiaj 21-22 zł, to że kurs jest gdzie jest, to fajnie, ale nie ma co się napalac, dopóki kamienie milowe nie będą pokonywane to nadal jest projekt badaczy... Ja jestem dobrej myśli dlatego spokojnie sobie siedzę, przy zjeździe na 26 dokupuje, myślę że wielu osób czeka na ten zjazd aby dokotlowac akcje, więc oddajcie je niecierpliwi ludzie :)
Dużo znaków zapytania, wczesny etap ,dużo czasu, ryzyko kolejnych emisji i spore ryzyko co do finiszu :) Euforia i zakupy powyżej 30 na tym etapie wg mnie sztuczne i dziwne :), ale to wg mnie i mogę się mylić:) Zakupy warto przeanalizować na chłodno, dlatego długo obserwuje zanim coś kupię ,a kupić nie muszę:)