Dnia 2023-05-02 o godz. 23:40 ~Donrambo napisał(a): > Wystarczy że pik będzie poniżej 2k i będzie wywalanie akcji bo premierę pełnej wersji znowu pewnie przełożą i kurs zjedzie na 8 zł.
dlatego Donrambo musisz mi spszedać swoja akcje szbko wtedy nicnie stracisz!!! dobry binzes!!! ja nie klamie spoko!
Buagahaha! Nawet tysiąca nie osiągnęło! :D Totalna porażka, jutro szykuje się niezły zjazd na kursie :D Coś czuję że przełożą premierę pełnej wersji na przyszły rok. Demo Infection od GOP miało peak prawie cztery tysiące a tutaj taka lipa. Jeśli to ma być jedna topowych premier spółki to ja się nie dziwię że kapitalizacja tutaj leci na 20 milionów.
Wszyscy, którzy piszą o tym jaki to jutro wodospad będzie, to oczywiście naganiacze spadkowi bez akcji, którzy czekają na okazję do kupna. Poczekajcie chociaż na wieczór i pierwsze recenzje. Prolog Ship Graveyard Simulator 2 od PLW, który wyszedł 26 kwietnia miał max peak 1038 graczy i zebrał do dzisiaj 88% pozytywnych recenzji.
Gra moze mieć nawet sto procent pozytywnych opinii. Liczy się ich ilośc bo ilość recenzji onacza wielkość sprzedazy. Jeśli tych opinii nie ma przynajmniej kilka tysięcy to tytuł nie ma jak zarobić pieniędzy.
Szkoda czasu na nagona, ma pracę do wykonania i tyle. Peak 1023. Opinie pozytywne, doceniają rozwój gry także jestem spokojny o sprzedaż pełnej wersji, jak dla mnie przebije ilością sprzedanych sztuk Thief 1. Z PC mamy 10% co myślę da nam kilka milionów zysku do końca roku, nie licząc konsol
Rozumiem że jakbym pisał tak jak niektórzy naganiacze wzrostowi i wychwalał falszywie spółkę pod niebiosa i jej produkcje i codziennie pisał klamstwa że jutro odjazd na północ, za miesiąc będzie tutaj 100 zł a za rok 5 zł dywidendy, ale pisałbym to cały czas pod tym samym nickiem, to byłbym w pełni wiarygodny? :) Zrozum że to tacy naganiacze wzrostowi którzy chcą tylko zejść z haków na których wiszą od dawna i wyjść przynajmniej na zero są największym problemem bo przez nich naiwni tracą tutaj pieniądze. Mogę być dla ciebie niewiarygodny i możesz sobie kupować tych akcji ile chcesz ale będziesz w ten sposób zwykłym dawcą kapitału. A na koniec sprzedaż te swoje akcje z gigantyczną stratą i napiszesz na forum że tacy trolle jak ja znowu mieli rację. Bo tak jest zawsze. Dawcy kapitału zawsze myślą życzeniowo i mają klapki na oczach i budzą się po fakcie z ręką w nocniku. A dzięki mnie przynajmniej co niektórzy ochronią swój kapitał.
Bezinteresowny obrońca kapitału, wybawca leszczy, nieślubny syn papierza i matki Teresy z Katapulty. Uśmiałem się jak norka. Masz tyle wydmuszek na giełdzie, które żyją nie z przychodów, a z emisji akcji lub produkcji ESPI jak np. Simfabric, ale bronisz "ucieśnionych" akurat na tej spółce, która co kwartał generuje przychody rzędu kilku milionów złotych. Dlaczego akurat tutaj?
Peak 1023 i naganiacze pieją z zachwytu że przekroczylo tysiąc :) To jest ta topowa premiera, tak? :) Przecież to jest poziom jakiegoś startupu z new connect a nie spółki notowanej na głównym parkiecie która ma kilkadziesiąt milionów kapitalizacji! Games Operators który miał kapitalizację 30 milionów wypuścił demo w które jednocześnie grało cztery razy więcej osób niż w topowy tytuł ulga, który ma kapitalizację 60 milionów. Coś czuję że tutaj 30 baniek będzie dalej przewartościowaniem.
Mnie peak i recenzje prologu już utwierdziły w przekonaniu żeby trzymać akcje do premiery pełnej wersji, wishlista będzie ładnie puchła z dnia na dzień, jeszcze sobie dywidendę zgarnę po drodze :) Masz akcje i jesteś zawiedziony premierą prologu? Jutro po 9 masz szansę je wywalić. Nie masz akcji? Masz prawo do swojej opinii. Jedni na giełdzie zarabiają, innym wystarczy pisanie po forach i zamartwianie o cudze pieniądze. Rozumiem, nie potępiam. Powodzenia, ciesz się tym co robisz:) Przecież pieniądze nie są w życiu najważniejsze.
Premiera pełnej wersji niestety tu niczego nie uratuje. Jakby dzisiejsza premiera prologu miała kilkukrotnie wyższą liczbę graczy to byłoby o co walczyć. Peak na poziomie tysiąca jest odpowiedni dla jakiejś nowej spółki z niższego parkietu która ma kapitalizację rzędu 5 - 10 milionów a nie 60. To tylko pokazuje jak przewartościowana jest ta spółka, skoro największe jej premiery osiągają tak słabe debiuty. Możesz mnie wyzywać od trolli i napisać że jestem niewiarygodny ale sam zapewne zobaczysz niebawem w nowej rekomendacji analityków z biura podobną opinię.
Dnia 2023-05-03 o godz. 15:32 ~Donrambo napisał(a): > A skąd ten pomysł ze ja mam te akcje? :) > Musiałbym być nieźle powalony aby kupować akcje warte maksymalnie 3 zł pięciokrotnie drożej! :)
a jak nie masz akcji to niemasz prawa głosu, spoko golasie zawsze mozesz kupic jak ci oddam pieciokrotnie drozej! :)