Albert napisał że brał po 70groszy i spółka wzrośnie 300-400 procent. Czyli można oczekiwać kursu w przedziale 2.10-2.80. Patrząc na analizę techniczną to okurat na 2.5 jest mega historyczny opór więc pewnie tam będzie korekta. Do użytkowników premium napisał że udana premiera Everdream Valley to będzie tylko pierwszy z kilku dobrych komunikatów od spółki tego lata. Czekamy i zobaczymy.
I tak codziennie do premiery... będą zwiększać Ci... dawkę leków... o 20%, aż sie w końcu uspokoisz i przestaniesz w kółko widzieć insajderskie infa, nadgryzanie grubego oraz wieczne pompy i up-y:-))) ps. leków na receptę ma się rozumieć ps II. mimo wszystko zdrowia życzę
Nie pisałem ani o nadgryzieniu grubego ani żadnej pompie. Naucz się czytać i rozróżniać cyferki w IP. A insiderskie infa mam od Alberta, bo jestem tam użytkownikiem premium a on ma stały kontakt z Przezesem Rosińskim. Tyle i aż tyle. Ps. Wracaj do szkoły i ucz się czytać.
A czy przypadkiem ten postawny jegomość w białym kitlu, który przynosi Ci leki 3 razy dziennie nie ma na imię... Albert??? :-) ps. takie tandetne naganianki rodem z bazaru i gry w trzy karty proszę urządzać na.... pokazach garnków :-) psII. nadal życzę zdrowia i leczenia w formacie premium plus