Uważam że jeśli dalej będziemy tak biernie wyczekiwać cudu to będzie to trwało w nieskończoność. Myślę że powinien do nich zapukać jakiś prawnik z pozwem zbiorowym bo to jest totalny absurd nie dość że nas wydy...li z wykupem nie mamy nic na kontach to jeszcze te teoretyczne pieniądze co roku tracą 20% jeśli zdecydują nam się je w końcu oddać to będzie tak 1/3 wartości. Trzeba to jakoś ruszyć. Może ma ktoś pomysł bo brał już udział w takiej walce o swoje???
Udało mi się dodzwonić do Swissmedu i porozmawiać z ich prawnikiem (dość mało pomocny Pan) ,ale napomknął coś o nowej bazie inwestorów którą tworzy PKO dom maklerski , ma to niby wynikać z uchwały przegłosowanej przez walne zgromadzenie ... Nie udało mi się znaleźć niby wprost z czego to i na jakiej zasadzie ma działać ... Stwierdził również że o pozostałych ruchach będziemy informowanie zgodnie z ustawą ... ??
Jeśli jest tu ktoś kto był w podobnej sytuacji - " inwestor spółki niepublicznej " - to może napisałby kilka zdań z czym to jest związane i czy jako inwestorzy mamy wgląd i na jakiej zasadzie w sprawy spółki ??