pamiętam jak ją kupywałam po 0,40 zł. Sprzedałam ze stratą po 30 parę gr, bo przejrzałam na oczy. Widziałam ich wyroby, nie ma o czym mówić, bo to badziew. Będziecie się tak na niej obsuwać do 1 gr.
Nie widziałem wyrobów Orła ale widzę wyniki finansowe jakie osiąga . Są wręcz tragicznie co kwartał to większa strata . Orzeł to typowy trup który już dawno wyleciał z szafy , tylko dlaczego ludzie ciągle go trzymają .
tak wlasnie,na 2 gr nie zleci,i pora zeby wchodzic mym zdaniem najwyzsza,ktos na tym bedzie chcial zarobic,i zarobi..pamietacie torre?? powodzenia 100% to sobie mysle,ze zrobi ktos w mig jak bedzie chcial
,pozniej dokreci masa i bedzie pompowanie..powiedzcie mi, bo niby dlaczego nie?
poczytajcie zyciorysy a szczególnie przebieg kariery obecnego prezesa i v-ce i ich osiagniecia to nie sa przypadkowi goscie dziwi mnie ze weszli w orła ale musi cos byc na rzeczy ludzie z wawy ul al jerozolimskie tworcy BOŚ z giełda od samego poczatku
A DOKLADNIEJ
od 17 lat związany jest z rynkiem kapitałowym. Doświadczenie zdobywał w Domu Maklerskim Polskiego Banku Rozwoju (później BRE Bank S.A.). Pomysłodawca założenia i współtwórca Domu Maklerskiego Banku Ochrony Środowiska S.A. Zarządzał i nadzorował innowacyjne transakcje finansowe na polskim rynku kapitałowym, przez wiele lat współpracując ze znanymi instytucjami finansowymi. Odpowiedzialny za tworzenie nowych niszowych produktów finansowych oraz ich strukturyzację we współpracy z międzynarodowymi funduszami headgingowymi. Założyciel Boston Energy Partners, gdzie pełni funkcję Prezesa Zarząd
TO CO ROBI NA ZADU....IU MYSLE JEST INTERES DO ZROBIENIA
POMYSLMY CZY TAKI ZYCIORYS KTOS CHCE SOBIE SPAPRAC I CZY CHCE WYPROWADZIC COS Z FIRMY??
JEST W PARKIECIE Z SOBOTY ART POCZYTAJCIE DOSTEP PŁATNY 1 ZŁ SMS
A ja myśle , że jest wał do zrobienia!!!! Rafał Czupryński był dealerem i podejmującym decyzje portfelowe w imieniu Sergieja Gavrilova / mówi wam to coś , tzw, kompleks paliwowo-energetyczny , dawni ludzie KGB i ich pieniądze / , ale nie za dobrze mu szło i go Gavrilov pogonił / trochę się musial ukrywać /. Poźniej probował z Malinowskim z Oceanic i tez lipa...... No to teraz Orzeł.....
Ja też jestem na rynku kapitałowym w PL od 17 lat i to i owo widziałem..... Czy w życiorysie Pana Rafała wymieniono jakieś funkcje w PBI , DM BOŚ czy innych , nie , bo ich nie było...A co to znaczy 17 lat związany z rynkiem kapitałowym - byl sprzątaczem na parkiecie GPW????? A firma Boston Energy Partners KRS 0000270430 zarejestrowana na mieszkanie w Warszawie w al.Niepodległości , co prawda z kapitałem 2.009.000 / podobno wpłaconym / ...... zobacz sobie ich stronę internetową ..... dawno nie widziałem takiego pięknego bzdeta!!! www.bep.com.pl - przedruki , cytaty , rysunki i bzdety!!! A telefon biurowy Sferia , żeby można było odbierać nawet w kiblu na Centralnym , fax nr prywatny w innej dzielnicy.....jechać dalej???
Przepraszam bym zapomniał : chodzi oczywiście o Ocean Company i Wiesława Malinowskiego / Oceanic to slang / - poczytaj sobie o tym to będziesz wiedział do czego może służyć nowa emisja , mój drogi dawco...
Hhahahahahahahah........... co za matoł z Ciebie..... Sorry .... Orzeł skończy tak jak Ocean , a łaczy te spółki Pani Magdalena Jagiełło-Szostak , kiedyś w TFI PZU / dawny akcjonariusz Oceanu / , a teraz w BGK SA Dep. Inwestycji / akcjonariusz Orła / .... Ale to jak widać dla Ciebie za trudny temat..... Idź kup sobie klocki Lego!!! Hahahahahahahaah!!!!
czesc
słuchaj ~baniak ja cie nie obrażam i jak chcesz to możemy podyskutować jak nie to nie
ale mam wrażenie ze na tym ocenie to chyba popłynąłeś ale to nie moja sprawa
bo taka złosc z ciebie płynie ale to twój problem mysle ze wielu jest do tyłu i nie tylko na orleja takze ale cóż taka karma,ocean miał 134 mln długu był nie wypłacalny orłowi do tego daleko moze zrobia przekret moze go wyprowadza na prosta ocean przed opuszczeniem giełdy dzienny kurs wachał sie 40 % przy duzych obrotach
natomiast jezeli chodzi o pania
Magdalena Jagiełło-Szostak
Pani Magdalena Jagiełło- Szostak jest z wykształcenia prawnikiem (studia magisterskie Uniwersytet Warszawski, studia podyplomowe z zakresu prawa spółek Szkoła Główna Handlowa). Z sektorem finansów jest związana od 18 lat. Obecnie jest Dyrektorem Departamentu Inwestycyjnego w Banku Gospodarstwa Krajowego (od 2004 r.) Od 2005 r. była Przewodniczącym Rady Nadzorczej Banku Rozwoju Budownictwa Mieszkaniowego S.A. Obecnie jest Przewodniczącym Rady Nadzorczej BGK Nieruchomości S.A. Przez okres dwóch kadencji P. Magdalena Jagiełło- Szostak była członkiem Zarządu Towarzystwa Funduszy Inwestycyjnych PZU S.A. (1999-2004). W latach 1998-1999 była doradcą Zarządu Pionieer Powszechnego Towarzystwa Emerytalnego S.A. Swoja karierę zawodowa rozpoczęła w Ministerstwie Finansów, początkowo w Departamencie Polityki Finansowej i Analiz, a następnie w Departamencie Długu Publicznego (1990-1998). Pani Magdalena Jagiełło- Szostak m.in. była reprezentantem Skarbu Państwa w Radzie Nadzorczej Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. (1994-1999), sędzią Sądu Giełdowego (1994-2003), członkiem Rady Banku w Powszechnym Banku Gospodarczym S.A. (1997-1998), członkiem Rady Nadzorczej Opolskiego Regionalnego Funduszu Poręczeń Kredytowych Sp. z o.o. (2004-2005) oraz Przewodniczącym i Członkiem Rady Nadzorczej PEKAES S.A. (2005 i 2007-2008), współpracowała z Wyższą Szkołą Ubezpieczeń i Bankowości w Warszawie (1999- 2003). Pani Magdalena Jagiełło- Szostak nie jest wpisana w Rejestrze Dłużników Niewypłacalnych, prowadzonym na podstawie ustawy o Krajowym Rejestrze Sądowym; nie uczestniczy w spółce konkurencyjnej jako wspólnik spółki cywilnej, spółki osobowej lub jako członek organu spółki kapitałowej, jak również nie uczestniczy w innej konkurencyjnej osobie prawnej jako członek jej organu.
zyciorys calkiem niezły
natomiast
Rafał Czupryński – Prezes Zarządu
Pan Rafał Czupryński od 17 lat związany jest z rynkiem kapitałowym. Doświadczenie zdobywał w Domu Maklerskim Polskiego Banku Rozwoju (później BRE Bank S.A.). Pomysłodawca założenia i współtwórca Domu Maklerskiego Banku Ochrony Środowiska S.A.
współtwórca Domu Maklerskiego Banku Ochrony
chcesz podyskutowac prosze ale bez inwektyw bo nie masz gówniarza przed soba
piszesz ze jestes długo na giełdzie ja tez nie krótko bo od debiutu banku ślaskiego
pozdrawiam
Baniak , daj spokój , facio nawet nie wie o czym piszesz. Czupryniak przez 17 lat przecież uczestniczył w budowie rynku , może jest murarzem ???? Szkoda czasu na klientów inwestujących w papier o obrocie 14k w obie strony... Pewnie kupiłl dziś 100 akcji po 0,05 PLN i bardzo tego żałuje , bo wywalił 25 PLN na prowizję!! Luz......
kiedyś miałem to badziewie śr 35 gr wywaliłem po 20 gr i całe szczęście tylko patrzeć jak wywalą orła na jednolite a tam tylko obsuwa na 1 gr i się będzie kisił jak fon albo mewa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie tykam żadnej groszówki bo to zaraza ......