To było 22 grudnia 2022. Kurs od tamtej pory -50%. Kurs w 1 rok -70%. Napiszcie im kilka ciepłych słów na fb, ale nie zdziwcie się jak usuną. Moje usunęli. Najważniejsze, że Łukasz Gralec i Michał Post zadowoleni.
No pojechales po grubasie:) kilkadziesiat tysiecy przy tej ilosci akcji to jest nic:) nie dokupisz takiej ilosci poza tym bo juz nie chca oddawac a sepów duzo,takich jak ja.....Ale w jednym sie zgadzamy. Tu bedzie mega jezda i to jeszcze w tym roku, myslisz ze te pieniacze tego nie wiedza i siedza na forum z braku czasu...hahhahahah
Wiem, że to niewiele ale chciałbym jeszcze dobić do 100tys a sporo kupowanych drogo w okolicach 1,0pln więc na moje możliwości to sporo, a trzymam jeszcze farm51, codeaddict bo tu potencjał wzrostów wielki i prędko i dobieram po taniości MDB na longterma i parę innych. A czy się nie uda, dziś można było tanio wziąć 30k więc może się uda. Tu by wystarczyło info o tworzeniu własnej linii produkcyjnej pomp ciepła i magazynów, cudów do tego nie potrzeba ani wielkiej kasy bo każdy producent de facto składa z gotowych markowych komponentów a niemal żaden nie produkuje od zera - i już mamy wzrost kursu jak na sunexie po stworzeniu linii produkcyjnej pomp ciepła - 600%.
Nie wspomnę, że z tak solidnym fundamentem jakim byłaby własna produkcja to kierunek z NC na rynek regulowany, a to kolejny potencjał wzrostu. Czas pokaże, czy spółka poważnie traktuje potencjał branży OZE, czy może zmiana z funduszu inwestycyjnego na OZE to tylko przejściowa moda.