• uwaga moja historia o skills profit Autor: ~dziki_Dzik99 [37.8.229.*]
    skills profit jest to broker który podaje się za legalne źródło forexa, nic bardziej mylnego. Nie mają autentycznej licencji, nie mają żadnych prawdziwych certyfikatów! do skills profit wpłacić każdą kwotę, niepoliczalne środki a koniec końców okaże się, że nic nie oddadzą, nic nie wypłacą, niczego nie będzie można odzyskać. Miałem to nieszczęście paść ofiarą tych ludzi ! Nigdy nie myślałem, że w tak łatwy sposób stracę oszczędności z 30 lat a tak się stało !
  • Re: uwaga moja historia o skills profit Autor: ~artur [37.19.221.*]
    Temat skills-profit już się przewija w różnych ml miejscach.
    Wystarczyło poszukać.
    Trustpilot , bankier i inne strony ostrzegające o scamach.
    Na bankierze już ktoś podawał namiary na zacna prawniczkę która ogarnia temat postępowania przeciwko tym gnojkom!
  • Re: uwaga moja historia o skills profit Autor: ~artur [37.19.221.*]
    Znalazłem, Dominik Wutecki pisałem o swoim problemie że skills-profit też na bankierze:
    "Skills profit to oszuści. Niestety zgłaszają komentarze negatywne i ukrywają je wśród swoich reklam i podstawionych tysięcy pozytywnych relacji komentarzy a to kampania za którą jak się okazuje płacą kupę kasy. Dałem się nabrać im i Facebookowi bo ten ma ich reklamy!! Nie ufajcie temu co jest na stronie Facebook bo każdy może sobie tam reklamę kupić WTF!! 
    Mam sprawę zlecona do prawniczki i z końcem marca zostało złożone zawiadomienie do prokuratury, oprócz mnie takich zawiadomień ponad 20 obecnie już jest złożonych. Gdyby ktoś chciał skorzystać i się też dopisać to tu można złapać moją panią mecenas 696,-,718,-,446. 
    W razie czego można się na mnie powołać, to nie problem. Mam z prawnukami przegadane wiele godzin, ustalenia, wyjaśnienia i pomoc w zabezpieczeniu tego co jeszcze skills profit może nawyprawiac na moje dane. Więc ten tego! "

- nawet był pozycjonowany ten post bo dużo ludzi korzystało
  • Re: uwaga moja historia o skills profit Autor: ~artut [37.19.221.*]
    Swoją drogą gdyby ktoś szukał informacji to skills-profit był w swoim czasie powiązany z grupą przestępczą uni-co i wstunion
    Rejestracja tych firm była w Anglii a konta mieli w Luksemburgu - o tym pisała jedna z oszukanych, która w Luksemburgu mieszkała i tam wszystko jej na miejscu policja ogarniała.
  • Re: uwaga moja historia o skills profit Autor: ~Karolina_Parzynska [146.70.161.*]
    Dziękuję ślicznie za znalezienie i udostępnienie wpisu.
    Mamy teraz długi weekend i nie miałam z kim rozmawiać ani skonsultować kontakt z "moim brokerem".
    W piątek ci oszuści że skills mieli mi już wypłacić pieniądze a tego nie zrobili. No i się naczytałam o nich tyle że ostatnie trzy dni to byłam w strachu.
    Ale udało mi się z prawnikiem porozmawiać właśnie z tego numeru co był w tym poście wcześniejszym. Pomimo długiego weekendu i jeszcze niedzieli poświęcił mi swój prywatny czas. Omówił najważniejsze rzeczy dla mnie. W czwartek po majówce będę wiedzieć czy jest jakaś szansa na działanie przeciwko tym ludziom co mnie okradli.
  • Re: uwaga moja historia o skills profit Autor: ~patrycjaozdarska [89.36.76.*]
    3 MIESIĄCE GRALI ZE MNĄ I NA MNIE! 
    - przez 3 miesiące zdobywali moje zaufanie
    - w 3 dni stracili je całkowicie
    - w nocy zabrali wszystko z konta handlowego, twierdząc że tak to powinno wyglądać tuż przed wypłatą, żeby zminimalizować stratę przy opłacie podatku
    - wszystkie środki z konta handlowego ponad dwieście tysięcy wyprowadzili na jakiś portfel krypto
    - po tej ich akcji zasięgnęłam języka i już wszystko wiedziałam, po prostu mnie okradli,
    - do chwili obecnej dzwonią i pytają "co tam Gesia u ciebie, dobrze się czujesz" - jakby mieli prawo to spoufalania się, do udawania
    Moim tematem zajmuje się k ancelaria gdańska. w związku z tym, że była konieczność wyjazdu na dwa miesiące za granicę, dostali również pełne pełnomocnictwo do pozałatwiania spraw za mnie w bankach, urzedach, aby pozastrzegać wszystkie dokumenty, pozmieniać i unieważnić karty płatnicze i t p, więc otrzymałam naprawdę wielką pomoc i wsparcie, gdzie rozliczę się z nimi dopiero po sprawie. tym samym innym zainteresowanym 69 671 84 46 pozostawiam kontaktowy do prawników, aby również móc zacząć walkę o swoje pieniądze i niedaleką przyszłość, by nic złego ze strony skills-profit anm już się nie przytrafiło
  • Re: uwaga moja historia o skills profit Autor: ~Golden_Live [178.37.128.*]
    kartę mozna sobie samemu zastrzeć w bankowości internetowej i nie trzeba to tego prawnika

poza tym, koszty kancelarii pewno przerosły zyski z operacji na cyberwalucie
    hehehheheh

kto wam płaci za te nieudolne próby reklamy ?

• Re: uwaga moja historia o skills profit Autor: ~patrycjaozdarska [89.64.125.*]
    moja opłat sądowa nie wynosiła nawet 5% wartości skradzionych pieniędzy, nie wiem skąd taki wpis że to będzie więcej ...
    - swoją drogą, może to pracownik skills profit :/ (albo nie)
    - zastrzec dowodu nie można w bankowości internetowej
    - dowód osobisty czy paszport można zablokować, ale nie zastrzec, można też złożyć wniosek o wydanie nowego dokumentu - i to prawda, można wszystko samemu zrobić, a nawet trzeba (ja musiałam), ale nie wiedziałam, że ci oszuści ze skills-profit mogą na moje dane dalej kraś, a gdyby nie kancelaria, to nie wiedziałabym o tym do chwili obecnej i niestety takich jak ja pewnie jest wiele osób, w tym zapewne te starsze osoby 60+ (bez obrazy dla starszych osób, które wiedzę posiadają) ...
    - sam siebie nie będziesz reprezentować w sądzie, czy na przesłuchaniach choćby za granicami kraju, wiec prawnik, adwokat czy radca prawny jest jednak potrzebny,
  • Re: uwaga moja historia o skills profit swkinvest ipomarkets Autor: ~ZygmuntKo [178.218.167.*]
    Bardzo niepokojące i dziwne!. dawniej ipo-markets.com - a teraz to ipomarkets.com - niby nie wielka różnica, a jednak google nie wyrzucało historii, nie wskazywało powiązania, dopiero po oszustwie, kiedy zacząłem szukać, wyszło że oni od dawna to robią. Zainwestowanych 40 tysięcy usd, łącznie 17 przelewów otrzymali. Za żadnym razem nie padło pytanie o pochodzenie moich wpłat, skąd brałem pieniądze. Dopiero takie pytania zaczęli zadawać, jak chciałem pieniądze wypłacić. Nawet przesłali mi ma gm aila pokwitowanie wysłania środków, jednak te nigdy nie trafiły na moje konto, żadne, czy to prywatne ror, czy na rev olut. Zawsze jakieś blokady, wstrzymania, a raz nawet wylosowali mój pe sel do sprawdzenia pełnego - choć do tej pory nie do końca wiem o co chodzi. Z końcem lipca ruszyło postępowanie, które zleciłem do biura prawnego by mi pomogli. Co się okazuje, moje wpisy, i innych znikają. Było ich tutaj pełno, nie został żaden. Piszę ponownie, może chwilę pozostanie 69/ 671 84 46 i ten NR też, może ktoś skorzysta i będzie mógł również odzyskać swoje pieniądze. Póki co dwa przelewy z maja do mnie wróciły, udało się do tego doprowadzić, ale to była ta łatwa część, bo środki wpadły do kobiety ze śląska, on w czas się zorientowała no i nie wypłaciła tego nigdzie. Ipo jest już pozgłaszane przez różne komisje, toczą się wobec nich różne sprawy, takie jak moje, albo te z komosji za choćby świadczenie usług a nie mają licencji itp. niestety, nie można im ufać. Dla czego piszę tutaj post, wpis, czy komentarz, ano dla tego, że ci oszuści próbowali wciągnąć mnie w kolejne straty pieniędzy, próbowali uzyskać ode mnie umowę z podpisem, że pieniądze z ipomarkets przeszły na swkinvest.com i właśnie z swkinvest.com mogę zgodzić się na przesłanie pieniędzy tutaj do skills-profit i że mi w tedy wypłacą. Ale ostrzegano mnie na policji, w prokuraturze a i prawnicy tak samo, że ktoś może zadzwonić, jakiś bank czy coś, ale że dzwonili z innej platformy, że jeszcze gdzieś indziej mogą przenieść moje pieniądze, nie zdawałem się sprawy że sięga to tak daleko !!!