3 MIESIĄCE GRALI ZE MNĄ I NA MNIE!
- przez 3 miesiące zdobywali moje zaufanie
- w 3 dni stracili je całkowicie
- w nocy zabrali wszystko z konta handlowego, twierdząc że tak to powinno wyglądać tuż przed wypłatą, żeby zminimalizować stratę przy opłacie podatku
- wszystkie środki z konta handlowego ponad dwieście tysięcy wyprowadzili na jakiś portfel krypto
- po tej ich akcji zasięgnęłam języka i już wszystko wiedziałam, po prostu mnie okradli,
- do chwili obecnej dzwonią i pytają "co tam Gesia u ciebie, dobrze się czujesz" - jakby mieli prawo to spoufalania się, do udawania
Moim tematem zajmuje się k ancelaria gdańska. w związku z tym, że była konieczność wyjazdu na dwa miesiące za granicę, dostali również pełne pełnomocnictwo do pozałatwiania spraw za mnie w bankach, urzedach, aby pozastrzegać wszystkie dokumenty, pozmieniać i unieważnić karty płatnicze i t p, więc otrzymałam naprawdę wielką pomoc i wsparcie, gdzie rozliczę się z nimi dopiero po sprawie. tym samym innym zainteresowanym 69 671 84 46 pozostawiam kontaktowy do prawników, aby również móc zacząć walkę o swoje pieniądze i niedaleką przyszłość, by nic złego ze strony skills-profit anm już się nie przytrafiło