• Zulusowaty kupil Autor: ~Hehehe [95.41.122.*]
    Jedziemy na grosz :))))))
  • Re: Zulusowaty kupil Autor: ~Ostrzegam [83.25.25.*]
    Ze wy to jeszcze kupujecie skończycie jak na Magnifico mafia zostawia w skarpetach
  • Re: Zulusowaty kupil Autor: ~Ciekawy [5.173.21.*]
    A ty tego nie kupujesz tylko wchodzisz na fora spółek które oszukują akcjonariuszy i żeby ich ostrzec ? Kupiłbyś trochę żeby podbić na 3,5 gr to chętnie zejdę z haka.
  • Re: Zulusowaty kupil Autor: ~Psychiatra [87.207.113.*]
    Za kilka dni zejdziesz z haka
  • Re: Zulusowaty kupil Autor: ~Ciekawy [89.151.36.*]
    Skąd takie fantazje ? Ja coś czuje ze to nigdy nie nastąpi i poprostu będzie strata do optymalizacji podatkowej. Ale podbitki na bankietach tez się zdążają wiec może i tu cud nastąpi
  • Do Ciekawy Autor: ~abc [5.174.149.*]
    Chcesz zejść z haka (3,5gr)???
    Ja wiszę na 30 gr. :):):)
  • Re: Do Ciekawy Autor: ~Ciekawy [5.173.21.*]
    I dalej liczysz ze kurs wroci na takie poziomy ? Czy sprzedajesz ? No strata kosmiczna. Jak sprzedaż to zawsze będziesz mógł podatek obniżyć także trzeba myśleć pozytywnie. Według mnie kurs przez długi czas nie będzie powyżej 4 gr a jak projekty nie wypala to bankrut. Wyprzedaż akcji przez prezesa na to wskazuje
  • Re: Do Ciekawy Autor: ~abc [5.174.149.*]
    Jeden Bóg wie jak to będzie (a na pewno wie właściciel), ja podchodzę do tego tak...
    Albo rybki albo akwarium (albo 0 albo milion)
    Wiesz co..., pieniądze to rzecz nabyta... co ma być to będzie :)
  • Re: Do Ciekawy Autor: ~Ciekawy [89.151.36.*]
    Musisz być bogaty skoro tak piszesz
  • Re: Do Ciekawy Autor: ~abc [5.174.149.*]
    Nie, wręcz przeciwnie. Powiem Tobie, że to bogaci ludzie są skąpi i..... wydadzą 10 zł aby odzyskać 1 zł
    Ja podchodzę do życia optymistycznie, kasa jest dla nas a nie my dla kasy :)
    Pozdrawiam życząc wzrostów (choć to nie realne bo na giełdzie wiadomo-sinusoida)
[x]
APIS 0,00% 0,02 2025-09-26 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.