Inaczej tego nie widzę - prospekt pewnie już się nieoficjalnie pisze, w czerwcu oficjalna decyzja i wszczęcie procedury przejścia na główny rynek. Już dzisiaj kapitalizacja i poziom obrotów klasyfikują Bloobera gdzieś w połowie sWIG80. A w międzyczasie jeszcze premiera Layers od Fears … Ciekawe czasy nadchodzą.
Dnia 2023-04-25 o godz. 11:32 ~Rycho napisał(a): > Nie widzisz.Wez okulary
Rysiu dziecko pisałem ci że to tylko korekta była na złapanie oddechu i niżej nie zejdzie . I pisałem ci że wybicie będzie górą w okolice 21,50zł. właśnie to się zrealizowało . Mogłeś braci po 20,50zł . a ty nadal marzysz o 17zł. zapomnij . chłopie bież nawet po 21 .50zł. nie straci 40zł. tu pewne .
Boisz się spojrzeć na notowania?Mówisz sobie w duchu jaki ja głupi że nie posłuchałem Rycha.Dochodzisz do wniosku że straciłeś pieniądze ale będziesz udawał twardziela a wieczorem po sesji poplaczesz troszkę w poduszkę.
Dnia 2023-04-25 o godz. 16:41 ~Rycho napisał(a): > Boisz się spojrzeć na notowania?Mówisz sobie w duchu jaki ja głupi że nie posłuchałem Rycha.Dochodzisz do wniosku że straciłeś pieniądze ale będziesz udawał twardziela a wieczorem po sesji poplaczesz troszkę w poduszkę.
Rysiu biedulko bież kwita puki jeszcze jest tani bo za chwile będzie odjazd i pierwszy przystanek 30z.
"Zgodnie z naszą strategią chcemy przejść na główny parkiet GPW jeszcze w tym roku. Od czasu debiutu na NewConnect znacząco urośliśmy i obecnie jesteśmy jedną z największych spółek na „małej” giełdzie. Nadszedł więc ten czas, kiedy chcemy przenieść nasze akcje na główny rynek GPW – komentuje Piotr Babieno, CEO Bloober Team." https://www.stockwatch.pl/wiadomosci/bloober-team-planuje-techniczny-debiut-na-gpw-bez-emisji-nowych-akcji,akcje,304998
koopa będzie. jest za dużo w tym roku dobrego na gpw. CIG z grą, CDR z DLC, i BLO z SH i LoF.
fundy inwestują/trzymają okreslony % poziom kapitału/portfela w gamingu. wiec trzeba będzie jakos te środki podzielić. więc ja nie spodziewam się wystrzału takiego jaki mógłby być gdyby sukcesem byl tylko BLO w powyzszych + w czasach dodruku/pandemicznych, a caly czas na forach wszyscy do tamtych ekstremalnie wysokich poziomów się odnoszą. a potem zdziwienie...