ja już Qrwa nie usredniam jak usrednilem po 1,4 i 1,3 to sie spierd....na 0,8,ale usrednilem :) smiech,przez łzy.............teraz sie modle zeby wogóle sie nie zwinął...........
biorąc pod uwage dzisiejszą sytuacje oraz info o groźbie bankructwa prosze was o konkretną wypowiedz na temat naszej sytuacji.Ja jestem laikiem w tej dziedzinie i przyznam szczerze mocno przerazony.Jaka jest szansa na wybicie czy moja pierwsza giełdowa inwestycja okarze się porażką.Wiem że niktórzy lubią robić sobie na forum jaja,ja proszę o wyrozumiałość dla mojej ciemnoty i jakies podpowiedzi co o tym sądzicie
popatrz na cały rynek... panika poprostu i jaja stormm ani jago niczym się nie wyrózniaja...tracą najwięksi... masz na chleb i nerwy to czekaj, albo sprzedaj i patrz jak odbija
ja sie pocieszałem że to wszystko przy malych obrotach,czyli mozliwośc jako takiego powrotu na utracone pozycje,ale czy przy takiej panice jeszcze na to patrzec?
swoja droga mogliby skomentować obecnosc na liscie zagrozonych!
No dobra .....na moje to na sypanie to nie wygląda, raczej na przetapianie podatku, dlatego im niżej tym większe obroty,
Po piewsze
Jeszcze pare dni temu knf dopuściła ich milionowe emisje do obrotu, i po co im one? by iść z papierkami na upadłość.Wątpliwe!!!
Po drugie,
myślicie że akurat dziś to taki zbieg okoliczności że pojawia się info o gancie, i nagle na jago i stormmie taka zwała na dużych obrotach??Nagle na Stormm się rzucili do zakupu i sprzedaży.
Po trzecie
Można się spodziewać tranzakcji pakietowych i dalszych wysokich obrotów
A w następnym roku powrót na 2 zł, bo M.N. jak by chciał się wysypać to poprostu by podał info np. w stylu fona czy atlantis(o wiatrakach) i podbił by do góry i wtedy wywalał.
A na moje ta spółka poprostu robi przygotowanie do snu zimowego i pozbywa się strachliwego balastru i belek.A kurs im mniejszy tym dogodniejszy.
A info o kredycie stawiam że będzie na 65% dobre, bo im bliżej niego tym szybciej spada i obroty podkręcają, czyli pośpiech przed infem później jazda w górę conajmiej na 1,50zł
Tak niestety kończą spółki za ktorymi nic nie stoi tylko 'wielkie" nazwisko. Popatrzcie na inne spółki tego typu. Też na poziomie rozłożenia na łopatki. Nic ich nie wybroni dziś. To już przeszło do historii. Przecież to już wszystko było widoczne od roku ja ostatnio na tym wygrywałem sprzedając po 8 zł przy wiekim jazgocie, co za debile sprzedają po tej cenie. a Wy gadacie ciagle to samo licząc na to że ktoś będzie dla Was ugrywał kasę. Dziś te "gwiazdy" same mają kłopoty. Ja od roku wszystkim mówię o spadku do 1500 na WIG20. Dziś można tylko pogadać o 1200 czy jednak 900-1000. Tak bedzie zero, a w zasadzie już jest na tym papierze. Bo nie ma to znaczenia czy 10, 20 czy 30gr.
Sorry za tą wypowiedz, ale lubilem grać na tej spółce ze wzglęgu na sentyment do Elektomontażu W-wa. To co zrobiono z tą firmą było dla mnie osobiście bardzo bolesne. Jestem eletrykiem i ta firma była dla mnie przez wiele lat wzorem. Dziś nawet jak nie będzie likwidacji to i tak zostaną tylko bezwartościowe śmieci.
Powodzenia i abym się mylił.
Zaraz byś chciał żeby tak od razu był koniec świata, na śmieciach najwięcej się traci ale i zarabia, dlatego te wielki nazwiska maja takie a nie inne spółki.