Ja już dawno pakiecik mam z czego 40k z PP po 22gr więc te Twoje teskty mnie bawią :)
Pójdzie pompa to znów z ładnym zyskiem sprzedam a Ty będziesz wymyślał kolejne farmazony
Trollu Ta przecież to za twoje budują więc w czym masz problem. Zadzwoń do Kierula maze zrobi cie honorowym fundatorem i da jakąś tabliczkę z grawerem "dla Ta wdzięczni akcjonariusze" i przyklei ją w toalecie tuż nad spłuczką by każdy lał na trolla tak jak na tym forum hahaha
Mieli nie mieli. Miałem po taniości przed odjazdem na 2.8
Kasa wpadła ładna. Dobrane z rynku i z emisji i znów mam średnią blisko dołka.
Czy ja gdzieś bronię Kierula? Też uważam że przeginają. Ale ja tu nie jestem by lamentować tylko próbować zarobić. No i na Sofcie już raz mi to ładnie wyszło. Drugi raz myślę na jesień. Choćby 50gr na kursie było to już mam prawie 100%. A myślę że jak tu ruszy to pójdzie sporo wyżej
SBE będzie po 0,5 czy powyżej dopiero wtedy gdy Kierule podciagną INVENTIONMED nad 1 pln.
Dziś policzyłem wszystkie akcje INM do poziomu 1 pln ktore stoja na sprzedaży. Jest tam tego za drobne 200 tys zł. Stac ich na pompę taka jak na lato-jesien 2020 cze jesien 202 i 2021 gdzie obroty dzienne byly nawet ponad 10 mln zł ?
Nie po to SBE ma już ponad 45% udział by taki marazm trwał dlużej niż do 3-4 kwartału 2023.
Na SBE do poziomu 1 pln akcji jeszcze mniej. Tylko potrzeba dobrego ESPI na 1 czy 2 spółce. Pójdzie pierwszy SBE też dobrze bo INM ma też ok 36% udział z czego 19 mln akcji dopuszczonych do obrotu natomiast akcje INM ktore ma SBE nie są dopuszczone do obrotu.
Jak to rozegrają i kiedy ? Ja tam mam alerty poustawiane i inne płynne aktywa ktore jak bedzie trzeba szybko zamienię na Kierulowe :)
Bankrut inm nigdy nie będzie nagonie powyżej 0.3
Sbe waliło ze słupa akcjami bo dobrze to wie
Inm żyło tylko z lewych espi a teraz zakończono kierulowym przekretom te manewry