obawiam się, że Piotr żeby tylko dostać zlecenie od Konami na te grę mógł się bardzo nisko cenić, a mam nadzieje, ze nie dopłacił. wszędzie podkreśla, ze to prestiż robic SH i ich marzenie i zgoda, ... ALE np. taki prezes CIG mówi od razu o kasie ile to planują na tym zarobic i jak moze wzrosnąc wycena spolki. To wszystko niestety skłania mnie ku myśleniu, że w BLO zarobią na tym grosze, ale zyskają experience w CV. Albo skończą tak jak PCF, ktory nie dostal tantiem za osiągniecie odpowiedniego poziomu przychodów przez Square Enix- zleceniodawce za Outriders.
Szkoda, ze teraz mi to przyszło do głowy, gdy juz jestem zapakowany w akcje...
Coś w tym może być kruca - ktoś mi mówił że był podobno konkurs jakiś zorganizowany przez konami żeby właśnie studenci na zaliczenie napisali tego SH2 no ale wybrali Bloo.
To wychodzi na to że Bloober musiał być tańszy ?! Student to samym ryżem wzgardzi, pewnie flaszka i śledzie albo podwawelska.
Dzięki że dałeś znać, może wywal akcje w poniedziałek jak już wiesz a ja po tobie?
Tylko nie mów już więcej nikomu.
Siedzicie tyle lat na spółce i nie wiecie praktycznie nic. Lepiej sprzedajcie dla dobra spółki a dla mrocznego tekst "medium nie istnieje" ten tekst jest ulubiony pana prezesa
A medium to kilka procent tego co będzie
Śmieszkujemy tylko sobie z tym zgrywusem Dziadem, też uważam że im nas mniej tym lepiej, po co nam kolarze, którzy wpadają zarobić marne 50-100%.
Projekt mrocznesredniowiecze moim zdaniem umarł, nowi nie wiedzą o co chodzi a w starych budzi jedynie podziw i wdzięczność za konsolidację akcjonariatu. Nic dwa razy sie nie zdarza ...