Podbijanie i naganianie na kupno Softblue z kilku kont.Kabaret :)
Serio myślicie,że to coś da? że cena akcji urośnie i opchniecie naiwnym papier? Skoro ubrali was pod ChatGPT,to nie naganiajcie i nie wciskajcie innym kitu o super przyszłości spółki.
Sbe to walił akcjami inm pod 0.3 a odkupił mały pakiet od swojego człowieka za polowe ceny z której wychodził
Wierny ściemniacz z kadry inm dostał swoje wieloletnie wynagrodzenie
to ty żebrzesz trollh Ta i to dziś od 5 rano wczoraj od 6 rano i zdbrzesz nawet po sesji na dwa fora.
Ja nie mam powodu, swoje zarobiłem i to nie mało gdzieki tobie bo odkupilem po 0,58 co sprzedalem po 1,8 i ponownie sprzedałem w październiku 2021 pod 1,6 :). A tobie dawco kapitału pozostało tylko jęczeć z tego powodu i bawić forum wpisami :) kwicz więcej to odkupie więcej za taniej :)
to ty żebrzesz trollh Ta i to dziś od 5 rano wczoraj od 6 rano i zdbrzesz nawet po sesji na dwa fora.
Ja nie mam powodu, swoje zarobiłem i to nie mało gdzieki tobie bo odkupilem po 0,58 co sprzedalem po 1,8 i ponownie sprzedałem w październiku 2021 pod 1,6 :). A tobie dawco kapitału pozostało tylko jęczeć z tego powodu i bawić forum wpisami :) kwicz więcej to odkupie więcej za taniej :)