A jak to ma się do kursu? Nijak. Tyle tych linków a ciagle dodruk i w rynek, po ostatnie podbitce nikt nie zaufa juz im, tym bardziej że rada się sypie przy okazji. Zyskał miano gniota i tyle.
Ludzie nie mogą zrozumieć, że kurs jest niezależny od spółki, prezesa, sprzątaczki - akcjonariat ustala kurs, nikt inny. Obecny poziom świadczy tylko i wyłącznie o poziomie akcjonariatu. Gdy spółka tonęła w długach i nie miała perspektyw, to handlowali na wyższych poziomach. Od kiedy spółka się oczyściła, wyszła z zadłużenia i przedstawia jakiś pomysł na siebie (który już udowodnił swoją skuteczność wyciągając spółkę z dna) - akcjonariat stracił nią zainteresowanie. Chyba za nudno się zrobiło. Nie wiem. Nie powiem. Pablo (na którego wszyscy psioczą, że naganiacz) przedstawia tylko i wyłącznie suche fakty bez rekomendacji. Większość ćwierć inteligentów tu obecnych odbiera te suche fakty jako naganianie, a nie pozytywne zdarzenia w spółce. Sądzę, że ta dziecinada nie wymaga dodatkowego komentarza.
Akcjonariusze wyznaczają kurs, tak, po działaniach spolki a że ta zachowuje się jak drukarnia, leci na stratach co raport przezes opowiada dyrdymały to tonie, rada się wali, zbywa akcje. Robią pompki pod szacowane.
Za mało jesteś na gieldzie gosciu dlatego się ubrałeś ale tacy dawcy są potrzebni, rwtuj kurs kupuj bo to rewelacyjna spolka haha. A dlaczego to ciągle drukuje i spada to dla ciebie za ciężkie zrozumieć choc pissli nieraz że to zatonie a szczególnie po emisji pp dlatego się wywalało i uciekało z gniota pocieszaj sie haha
Dnia 2023-04-21 o godz. 15:56 ~w_dol napisał(a): > Ludzie nie mogą zrozumieć, że kurs jest niezależny od spółki, prezesa, sprzątaczki - akcjonariat ustala kurs, nikt inny. Obecny poziom świadczy tylko i wyłącznie o poziomie akcjonariatu. Gdy spółka tonęła w długach i nie miała perspektyw, to handlowali na wyższych poziomach. Od kiedy spółka się oczyściła, wyszła z zadłużenia i przedstawia jakiś pomysł na siebie (który już udowodnił swoją skuteczność wyciągając spółkę z dna) - akcjonariat stracił nią zainteresowanie. Chyba za nudno się zrobiło. Nie wiem. Nie powiem. Pablo (na którego wszyscy psioczą, że naganiacz) przedstawia tylko i wyłącznie suche fakty bez rekomendacji. Większość ćwierć inteligentów tu obecnych odbiera te suche fakty jako naganianie, a nie pozytywne zdarzenia w spółce. Sądzę, że ta dziecinada nie wymaga dodatkowego komentarza.
Tak to akcjonariat drukuje pierdyliard akcji heh
Już nawet nie wiem ile ich jest - pierdyliard miliardów chyba
No kolanka, ptaszki... Panowie lub panie lub "wy" lub "to" bo w tych czasach nie wiem jak się zwracać XD nie wnikam w wasze fantazje i mało mnie one interesują podobnie jak wasze fetysze.
Ja się po prostu podzieliłem tym co zaobserwowałem. Ocenę pozostawiam innym.
Z drugiej strony zauważyłem też, że zrezygnowali z franczyzy jaką była Okinawa Rush (może była nierentowna i generowała tylko koszta? Nie wiem jak umowy są skonstruowane, więc można tak założyć, choć powody mogły być zupełnie inne jak po prostu wygaśnięcie umowy?). Na steam Okinawa rush ma teraz jako wydawcę developera gry (Sokaikan ltd).