• A co jeśli ? Autor: ~Biggy [77.45.38.*]
    Ostatnio rzuciłem konstruktywną krytykę i zostałem nazwany Trolem spadkowym mimo że UWAGA otwarcie mówię że posiadam akcje. Liczę na jakieś normalne podzielenie się opiniami na temat moich przemyśleń.
    Dzisiaj przypomniałem sobie jak Zieliński mówił że Saule musi się zdecydować czy chce budować fabryki czy sprzedawać pół-produkty (Już to sprzedają za pośrednictwem Solaveni GMBH). Zakładając że ta Fabryka w Japonii to coś realnego a nie fikołek to może % jest taki mały (Bo jest mały jeśli Capex wynosi 20-30mln EUR) ponieważ będę im jednocześnie sprzedawać związki potrzebne do produkcji. Co myślicie ?
  • Re: A co jeśli ? Autor: ~Amazonka [88.156.134.*]
    Olga mówiła że na budowę fabryki potrzeba nie 10 czy 20 mln euro tylko 100 mln euro także no.
  • Re: A co jeśli ? Autor: ~Biggy [77.45.38.*]
    Tak tylko że szczerze mówiąc 20-30mln euro też nie brzmi jak grosze na fabrykę, może nie olbrzymią ale jednak wystarczy ;)
  • Re: A co jeśli ? Autor: ~Alek [77.111.245.*]
    Nie kłam amazonka.
    Daj linka do źródła gdzie tak mówiła, albo zamilcz.
    Mówiła tak w kilku wywiadach .. tylko że to była cena giga fabryki
  • Re: A co jeśli ? Autor: ~Amazonka [46.204.96.*]
    https://youtu.be/iq23fChTft4 6.00 min.
    I jak Ci w ryju teraz??????? Hahahhahahahah popisałeś się dowiedzą o spółce jak nikt z tego forum gratulacje hahahaahah
    Nikt nic ? :P
    https://youtu.be/iq23fChTft4 6 min.
    I jak Ci w ryju Alek teraz ?hahahha popisałeś się wiedzą na temat spółki jak nikt inny z tego forum ahahahaha co jeszcze mas do powiedzenia?
    Coś czuję że to Ty teraz zamilkniesz hahaha dzięki za zrobienie z siebie pajaca poprawiłeś mi dzień hahaha
    Alek to tak milczysz hahah
    Kolejny milczący jak ama.. Alek haha
    Dobrze się czujesz?

Jeśli chodzi o skalowanie fabryki, to przecież wszystko jest ruchome i zależne od wielkości ilości maszyn do produkcji. Myślisz że można wybudować fabrykę tylko za 10 mln EURO i tylko za 100 mln EURO, ale za kwotę pomiędzy już nie? xd

Albo jesteś niezbyt inteligenta albo niezbyt inteligentnym trollem.
    Napisałeś że kłamie ze mam Ci wysłać źródło albo zamilknąć wysłałem źródło i co głupio ci ?
    A co do odpowiedzi, to wiedz że ludzie mają życie zwłaszcza z weekend.
    Nie każdy jest frustratem życiowym i przegrywem jak ty, żeby siedzieć całą sobotę na forum bankiera i czekać na odpowiedź anonimowej osoby, haha
  • Re: A co jeśli ? Autor: ~Amazonka [46.204.108.*]
    Np odpowiedź godna osoba co nie potrafi się przyznać do błędu i do nie zbyt zagłębienia się w spółkę.. ahh...amator....
[x]
SAULETECH 0,00% 1,35 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.