• Espi Autor: ~ali___ [46.134.93.*]
    Jednak carbon coś tam znaczy w świecie. Aha nie zapomnijcie sprzedać
  • Re: Espi Autor: ~John [94.254.176.*]
    XD
  • Re: Espi Autor: ~Keks [83.6.70.*]
    Dobre espi. Jakas tam kasa bedzie, platforma Pico to co prawda nisza z 7% rynku, ale nie ponoszą kosztów ani ryzyka, wiec free money, jakiekolwiek by nie byly. Ciekawe, jakie reve share miedzy Carbonem i wydawca.
  • Re: Espi Autor: ~Ajtam [89.77.136.*]
    Skoro masz takie dokładne dane to powiedz ile % mają w Azji,bo to ogromny rynek i samo wejście tam stwarza dobre perspektywy.
  • Re: Espi Autor: ~ali___ [46.134.90.*]
    Dobre? Sam fakt że Azjaci zgłosili się do Carbona o taki port i sponsorują 100% prac to mega wyróżnienie. Ja nie mogę pojąć dlaczego tutaj jeszcze niema ostrego skupu. Czy jest jeszcze zbyt tanio żeby leszcz się zainteresował? XD
  • Re: Espi Autor: ~John [94.254.176.*]
    Ponad 60% meta reszta steam a około 6% Azja. Tak wynikało z raportu sprzedażowego na comparic a i nie męczcie się z tym bo po premierze i tak nowe dołki
  • Re: Espi Autor: ~ajtam [89.77.136.*]
    Nie chodzi mi o globalny udział Azji tylko jaki procent udziału w rynku azjatyckim ma Pico.Tak czy owak sprzedaż miliona sztuk na kontynencie zamieszkałym przez 5 miliardów potencjalnych użytkowników to drobiazg.Śmiej się Keks.
    „Sprzedaż miliona sztuk”, „potencjalni klienci”:) Ajtuś, zluzuj gumkę i przestań brandzlować się rojeniami jak Bayer Full o 40 milionach sprzedanych płyt w Chinach:) Nie chodzi o to, ile procent Pico ma w Azji, tylko ile na tym zarobi Carbon. Jezeli ma 6% globalnie, to ma 6% globalnie, co znaczy, ze 6% wiecej uzytkownikow gogli VR bedzie moglo kupić Wizardsów. myk z tymi 5 milardami jest taki, ze moze i jest 5 miliardow ludzi, ale gogle ma co stutysieczny, a w takich Stanach Oculusa co tysieczny, mimo, ze tylko 300 milionów ludnosci. I nagle okazuje sie, ze masz wiecej gogli w Ameryce czy Europie, i robisz na nich wiecej kasy, niz w tej pieciomiliardowej Azji. Mam nadzieje, ze dobrze wyjasnilem i juz rozumiesz:) Dodatkowo jest specyfika rynku, a gry Carbona sa „zachodnie” i wcale nie muszą chwycić. Nie bez przyczyny jrpg jest superpopularne w Japonii a niszowe na zachodzie.
    A ile Pico ma procent w rynku możesz sam znaleźć, ale wiem wiem, nie czytasz raportów ani nie guglujesz po informacje, bo to ci zaburza twoj pajęczy szósty zmysl inwestora:)))) Najsmieszniejsze jest to, ze ja naprawde uwazam to za dobrą wiadomość. Tylko po prostu dosc malo znaczaca. A, i jeszcze: to nie jest zaden splendor, ze Pico nawiazalo wspolprace z Carbonem, bo nawiazuje co miesiac wspolprace z dziesiecioma takimi Carbonami i nie, nie znaczy to, ze „Carbon sie liczy w swiecie”:))) Co za matoły:))
  • Re: Espi Autor: ~Ajtam [89.77.136.*]
    Ilu już ma a ilu może mieć,podaj dokładną liczbę w cyfrach i procentach bo to twoje hobby.
    Ajtuś, docieranie do danych, raportow i statystyk to powinno byc hobby kazdego inwestora, ktory szanuje swoje pieniadze:) Wiem, wiem, obcy ci temat, wolisz wierzyc Anonimowi, bo napisal dobrze o Ironie
    Ale dobra. Na premiere w pazdzierniku bylo ok 150 gier, teraz po pol roku jest 214. Czyli przybywa po 10 gier na miesiac. Niech ci bedzie, Pico podpisuje umowy z 5-6 Carbonami miesiecznie, a nie dziesiecioma:)
    Oraz, zatrudnia ok 300 osob i wlasnie chyba ma problemy. https://www.yicaiglobal.com/news/bytedance-vr-arm-pico-is-said-to-lower-2023-sales-target-by-50-
  • Re: Espi Autor: ~ali___ [83.31.254.*]
    Tesla też się będzie zwijać z rynku by zwolniła 30 pracowników XD
    Tak, tak, wielki inwestorze:)) Zwolnienia w Pico to 15% zalogi, wiec raczej nie wyglada na to, ze zwiekszą swoje 6% udziału w rynku. Umowa z Pico jest ok, fajnie, ze troche kasy woadnie, ale uwazac, ze Carbon jest jakis wyjatkowy, i ze Pico AKURAT WYBRALO CARBONA z morza błota, albo ze bedzie to jakis potężny strumień przychodów, jest moim zdaniem nieuzasadnione. Dobre info, ale nic bardzo istotnego dla calosci wynikow.
  • Re: Espi Autor: ~John [193.238.201.*]
    Meta będzie się zwijać bo zwalnia 20tys pracowników KONIEC OWOCOWYCH CZWARTKÓW
  • Re: Espi Autor: ~KeksMatoł [5.173.210.*]
    Za to dla ciebie MATOLE jak widać się liczy bo brandzlujesz się tutaj niemal każdego dnia hahaha
[x]
CARBONSTU -1,59% 6,20 2025-09-19 14:12:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.