Nie bójcie się! Kapitan BOR się nie bał! Wielki i odważny człowiek! A jak Wy urzędnicy państwowi? Komu służycie? Kłamstwu i manipulacji? Czy macie odwagę kapitana BOR powiedzieć prawdę? Oczywiście musi być piosenka... Oczywiście ja nie szerzę kłamstwa itd. jak Pinokio dlatego ta piosenka: Co bez miłości wart jest świat - Tadeusz Faliszewski / pełna wersja www.youtube.com/watch?v=XML3WjwlC_0
I albo kapitan BOR MÓWIŁ PRAWDĘ ( NIE MIAŁ MOTYWACJI, ŻEBY KŁAMAĆ, TYLKO MÓGŁ STRACIĆ ) - ALBO PISOWCY KŁAMIĄ! Ja myślę, że kapitan BOR mówił prawdę... Ale Pisowcy tyle artykułów prawnych złamali - że mniejsza o to! Od strony ziemskiej Was nie ochronię - prawdziwi polscy urzędnicy - ale tam po drugiej stronie będziecie mieć moją protekcję! To nie jest dużo - ale postępujcie zgodnie z Konstytucją i Prawem Polskim i UE - taka moja prośba do Was!!!!!!!!!!!! Za dużo obiecać nie mogę!!!!!!!!!!!!!
Tą piosenkę też lubię: Jean François Maurice - 28º a L'ombre (Long Version) www.youtube.com/watch?v=dtnJxYiTPeA