• Do WAS MOI UKOCHANI PISOWCY! Autor: ~Mike75 [188.47.81.*]
    Mnie uczono, że wygrywa miłość, empatia, sprawiedliwość, dobroć...
    I się zderzyłem z Wami, MOI UKOCHANI PISOWCY!
    Pewnie ja i moje wartości przegrają...
    Tą piosenkę też lubię ( wiadomo -Faliszewski ):
    Tadeusz Faliszewski - Szkoda twoich łez, dziewczyno (1929)
    www.youtube.com/watch?v=CppbkqUbk7A

• Re: Do WAS MOI UKOCHANI PISOWCY! Autor: ~Ferpley [188.147.12.*]
    A teraz się cieszysz? - już po wyborach
  • Re: Do WAS MOI UKOCHANI PISOWCY! Autor: ~Mike75 [188.47.54.*]
    Tak - cieszę się!
    Dla akcjonariuszy/obligatariuszy IB czy GNB nadejdzie sprawiedliwość i odszkodowanie ( resolution IB w ogóle bezprawne - tam naprawdę te 3 przesłanki razem nie były spełnione, obydwa banki były grillowane i niszczone przez urzędy PAŃSTWA PISOWSKIE na długo przed faktem dokonanym ! ).
    Tego jestem pewien! Jedną zagubioną partię pokonaliśmy ( choć zasady tej partii zaczęły przypominać 1933 rok w Niemczech, więc aż taka zagubiona nie była ).

Z drugiej strony - strefa Gazy i 2 mln ludzi torturowanych przez Izrael oraz USA - i tu się zastanawiam po której stronie jest NARÓD POLSKI, który przeszedł zabory, powstania....

I Żydzi, którzy tyle przecierpieli... A teraz robią to samą z innym Narodem, porównując ich do zwierząt oraz krok po kroku zabierając im ich ziemię ( ONZ tu była od początku winna ) oraz mordując ich w imię DEMOKRACJI USA I IZRAELA... Tu od POLAKÓW POWINNO BYC SILNE NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale jedno zwycięstwo wspólnym wysiłkiem NARODU POLSKIEGO OSIĄGNĘLIŚMY!
    Oczekuję od Premiera Tuska potępienia mordowania niewinnych Palestyńczyków w STREFIE GAZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Do WAS MOI UKOCHANI PISOWCY! Autor: ~Mike75 [188.47.54.*]
    Premier Tusk - może da radę, może jeszcze dojdziemy do światłości oraz pokoju... Na całym Świecie:)
    Pinokio - był takim Dorianem Grey z Oscara Wilde'a - czyli pokazuje nam się jakaś twarz ale to tylko piękne lustro... Tam za lustrem ( jak za całym PIS ) jest mnóstwo brudu, zła, kłamstwa, manipulacji...

Tak, cieszę się z tej zmiany Władzy - no i piosenka dla Premiera Tuska ( nie może być inaczej ! ):

Marsz Triumfalny Jana III Sobieskiego - (Triumphal March of John III Sobieski)
    www.youtube.com/watch?v=kS2k7wJI7x4
[x]
GETINOBLE -0,94% 0,15 2022-09-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.