mam na roznych poziomach cenowych akcje jak spadają 1-1,50 zł to dokupuję i jak jakiś pakiet zarabia 2-3 zł to sprzedaję ogólnie nie pozbywam się akcji taką metodą powiększam ilość akcji za darmową kasę z sprzedanego pakietu jak narazie spekuluję pakietami od 31 zł do 40 zł te pakiety po 39 i 40 wiadomo nie zostały jeszcze ruszane
Dnia 2023-04-13 o godz. 11:32 ~1kwiecien napisał(a): > mam na roznych poziomach cenowych akcje > jak spadają 1-1,50 zł to dokupuję i jak jakiś pakiet zarabia 2-3 zł to sprzedaję > ogólnie nie pozbywam się akcji taką metodą powiększam ilość akcji za darmową kasę z sprzedanego pakietu > jak narazie spekuluję pakietami od 31 zł do 40 zł te pakiety po 39 i 40 wiadomo nie zostały jeszcze ruszane
A jak sprzedaż a akcje poszybują dalej w górę? I już nie odkupisz taniej ? Mi tak się porobiło na Pekao. Był zły sentyment do banków, a tu niespodzianka. Akcje w górę Błąd.
darmowe akcje dają różne mozliwosci mozna je sprzedawac z 2-3 zl zyskiem lub zatrzymywac a pakiety wyzsze zarabiają mam symulator takiej gry program który pokazuje kiedy byl najlepszy mozliwy zakup lub sprzedaż i w jakim przedziale ta symulacja jest na historycznych danych program nie pokazuje na bierząco co robić mozna nim sprawdzac rozne warianty ale tylko na danych historycznych na tej podstawie mozna miec swoja wlasna strategie podobnie manipulują fundusze na tej samej zasadzie
Dnia 2023-04-13 o godz. 22:37 ~1kwiecien napisał(a): > mogę się nim podzielić
Jak podzielić.? To coś z analizy technicznej, obserwujesz kurs i oceniasz, czy są dołki czy idzie w górę. Ale ważne jest to, że nie sprzedajesz jak leci w dół. Ile spółek można tak pilnować 4-5.
Bo w jednej spółce musisz mieć sporo kasy ( dużo akcji), bo inaczej nie opłaca się sprzedawać i kupować przy różnicy 1,5 zł. Prowizja zje większość zysku. To muszą być duże pakiety akcji. Ale szacun . Masz system i to się liczy.
na naszej gieldzie nie można grać robotem dlatego gra sie od 1 do 3 spółek wszystko trzeba robić od łapy chyba że masz kilku slupów ktorzy wykonują jedno i to samo zadanie