• Czat? Panie Prezesie może jakieś słowa wyjaśnienia? Autor: ~Pain [188.33.224.*]
    Bez bajerki bez kolorowania - twardo i po męsku poproszę.

Czemu Łukaszek sypał?
    Czemu członek rady odszedł?
    Skąd taka rozbieżność w szacunkach za q4?
    Co z odpisami kiedy to się skończy?
    Kiedy własne tytułu lub jakieś info o nich?
    Jak creepy tales 3 - będzie czy nie?
    Jak alders blood 2 - kiedy będzie?
    Co z zestawieniem, które tytułu się zwróciły a które jeszcze nie?
    Jakie działania są planowane, żeby podreperować kasę?
    Czemu tak mało umów na portowanie w ostatnim czasie?

ktoś się jeszcze dołączy? Haha
  • Re: Czat? Panie Prezesie może jakieś słowa wyjaśnienia? Autor: ~nop [54.39.207.*]
    Dnia 2023-04-11 o godz. 13:21 ~Pain napisał(a):
    > Bez bajerki bez kolorowania - twardo i po męsku poproszę.
    > >
    > > Czemu Łukaszek sypał?
    > > Czemu członek rady odszedł?
    > > Skąd taka rozbieżność w szacunkach za q4?
    > > Co z odpisami kiedy to się skończy?
    > > Kiedy własne tytułu lub jakieś info o nich?
    > > Jak creepy tales 3 - będzie czy nie?
    > > Jak alders blood 2 - kiedy będzie?
    > > Co z zestawieniem, które tytułu się zwróciły a które jeszcze nie?
    > > Jakie działania są planowane, żeby podreperować kasę?
    > > Czemu tak mało umów na portowanie w ostatnim czasie?
    > >
    > > ktoś się jeszcze dołączy? Haha

A co go obchodzi drobnica, po co ma się wysilać ,kurs mu tonie i ma gdzieś to ,nawet nie dobiera, taki urok gniotów,grunt że makulaturę ktoś wysypał pod szacowane wyniki pod kolorowanie z czatu .
  • Re: Czat? Panie Prezesie może jakieś słowa wyjaśnienia? Autor: pawelpablo [213.78.108.*]
    A mnie ciekawi jak gierka bullets&brains fajnie się w to pyka i ciekawy jestem jak tam prace nad tym idą i czy spółka trzyma rękę na pulsie.

https://ajvarstudio.itch.io/bullets-brains
  • naganiacz pawepablo znowu mydli oczy Autor: ~noii [94.103.81.*]
    Dnia 2023-04-11 o godz. 13:46 pawelpablo napisał(a):
    > A mnie ciekawi jak gierka bullets&brains fajnie się w to pyka i ciekawy jestem jak tam prace nad tym idą i czy spółka trzyma rękę na pulsie.
    >
    > https://ajvarstudio.itch.io/bullets-brains

Wyszedł z nory trol.. a jak dostał raport to zwiał gdy się posypało. Znowu mydlisz oczy jak przy 30gr ,20gr itd?
    a nie ciekawi cię czemu to tonie ? Że po raz oleny gniot pokazał swoej oblicze ,podbitki pod infa i wysyp?
    Że napompowali pod szacowane a potem wywalanie? Nie ciekawi sie że się chrzani w spółce, rada sypie,rada odchodzi??
    Ciekawi cie wycie gdy rośnie i naganianie i tracenie ?

np.
    Dnia 2023-03-28 o godz. 15:07 ~pawelpablototrol napisał(a):
    > I jak ludzie mieli dyskutować jak gość zaklinał argumenty logicznie piszących w różnych wątkach wtedy.
    >
    > Ciągle tu troluje. Przy 50gr pisał o mocnych wzrostach, przy 40gr już schodził z haków, przy 20gr bił jadem do logicznie piszących itd...
    > Każdy kto pisał że to się posypie widzac co sie dzieje był wyzwany od troli .
    >
    > Dziś jest 8gr z szczytu gdzie było 52gr !!!!! a on dalej na etacie tu ujada.....
    >
    > Drobny przykładzik a było tego sporo ......
    >
    > https://www.bankier.pl/forum/temat_wysyp-troli-spadkowych-trwa-w-najlepsze,46344275.html
    > Autor: pawelpablo [37.131.171.*] 2021-04-21 15:32
    > Opublikowano przy kursie:  0,20 zł , zmiana od tamtej pory: -53,85
    >
    > Dnia 2021-04-21 o godz. 15:32 pawelpablo napisał(a):
    > > Wasze argumenty są po prostu bajeczne niczym zdarta płyta żebraków o akcje.
    > > Co tam jeszcze wymyślisz jeden z drugim?
    > > Coś o dzisiejszym Espi może ? Jakieś wyliczonka, albo chociaż pokrzyczcie, że beznadziejna sprzedaż bo powinno być 5x tyle? no z tym można (choć ciężko bo to już starzejąca się pozycja) polemizować...
    > > Ale z tym co tak poczytałem od rana to trudno nawet coś odpowiedzieć.
    > >
    > > Co do dzisiejszego ESPI 31tys kopii w q1, 6$ za jedną (dolar różnie stał w q1 przyjmijmy nawet z dołka w lutym 3,6) zakładając marże sklepu (luźno zakładam bo nie wiem jaka może ona być i tutaj mnie ktoś popraw jak wiesz) 25% minus inne ew. koszta oraz podatki to ile to tam na czysto wychodzi ? policzy któryś z krzykaczy?
    > > Do tego oczywiście podział zysku (tutaj bardziej skomplikowane dla krzykaczy nieumiejących raportów czytać).
    > >
    > > Lecę nad jeziorko pospacerować i rybki połapać.
    > > Miłego dnia
    >
    > Minus 57% od wpisu tego klamcy
    >
    > https://www.bankier.pl/forum/temat_re-watek-dla-wiszacych-na-haku,39576617.html
    > Autor: ~pablopablo [94.254.203.*] 2020-08-26 10:59
    > Opublikowano przy kursie:  0,39 zł , zmiana od tamtej pory: -76,62%
    >
    > Dnia 2020-08-26 o godz. 10:59 ~pablopablo napisał(a):
    > > Zależy od tego kiedy się weszło i od tego jakie kto ma podejście do uśredniania. jedni już jak widzą 3-5 % straty panikują i stają się dawcami kapitału.
    > > Jak na moje to kurs ma tendencję wzrostową, firma ma ogromny potencjał więc co tu dużo reklamować.
    >
    > Autor: pawelpablo [31.178.228.*] 2020-10-21 16:11
    > Opublikowano przy kursie:  0,29 zł , zmiana od tamtej pory: -69,28
    > Dnia 2020-10-21 o godz. 16:11 pawelpablo napisał(a):
    > > Rludojada już chyba z nami nie ma od jakiegoś czasu obraził się sprzedał wszystko i poszedł ;) a tutaj to na spokojnie ludki poschodzą z haków kwestia dobrego raportu ;)
    >
    > A jak tam odpał przedświąteczny ,niexle się napocił żeby nabrać naiwnych na akcje po 14-15gr, dziś 8gr !
    >

• Re: naganiacz pawepablo znowu mydli oczy Autor: pawelpablo [213.78.108.*]
    Widzisz cała wasza uwaga (a przynajmniej duża jej część) na tym forum skupia się na mnie - szczerze mówiąc zabawne to nawet.
    Napisałem post 1.04 (prima aprilis), że oddałem ze stratą podchwyciliście jak młode pelikany i budujecie swoją narrację.

PS. jako naczelny "trol" tego forum, zapytałem na telegramie (każdy może) czy planuje Prezes niebawem czat. Dostałem zwięzłą odpowiedź: "Tak".
    Tyle z mojej strony.
    Miłego dnia.

• Re: naganiacz pawepablo znowu mydli oczy Autor: ~jasne [51.89.251.*]
    Dnia 2023-04-11 o godz. 14:43 pawelpablo napisał(a):
    > Widzisz cała wasza uwaga (a przynajmniej duża jej część) na tym forum skupia się na mnie - szczerze mówiąc zabawne to nawet.
    > Napisałem post 1.04 (prima aprilis), że oddałem ze stratą podchwyciliście jak młode pelikany i budujecie swoją narrację.
    >
    > PS. jako naczelny "trol" tego forum, zapytałem na telegramie (każdy może) czy planuje Prezes niebawem czat. Dostałem zwięzłą odpowiedź: "Tak".
    > Tyle z mojej strony.
    > Miłego dnia.
    >
    Ale wyzywac normlanych od troli to potrafiłeś żeby przykryć co się dzieje?

A po co komu czat jak znowu będzie mydlić oczy ,co ty ślepy jesteś?

Widzisz tylko gierki ale już nie widzisz że zrobili pompę pod szacowane.

Tego nie widzisz że sypie się kurs ,że rada sypie, że rada odchodzi?

Tego nie widzisz że znowu podbili pod mydlenie na czacie i się zwaliło.

Te tematy pomijasz niewygodne dla naczelnego ubranego?

• Re: naganiacz pawepablo znowu mydli oczy Autor: ~co [164.132.223.*]
    Dnia 2023-04-11 o godz. 14:59 ~jasne napisał(a):
    > Dnia 2023-04-11 o godz. 14:43 pawelpablo napisał(a):
    > > Widzisz cała wasza uwaga (a przynajmniej duża jej część) na tym forum skupia się na mnie - szczerze mówiąc zabawne to nawet.
    > > Napisałem post 1.04 (prima aprilis), że oddałem ze stratą podchwyciliście jak młode pelikany i budujecie swoją narrację.
    > >
    > > PS. jako naczelny "trol" tego forum, zapytałem na telegramie (każdy może) czy planuje Prezes niebawem czat. Dostałem zwięzłą odpowiedź: "Tak".
    > > Tyle z mojej strony.
    > > Miłego dnia.
    > >
    > Ale wyzywac normlanych od troli to potrafiłeś żeby przykryć co się dzieje?
    >
    > A po co komu czat jak znowu będzie mydlić oczy ,co ty ślepy jesteś?
    >
    > Widzisz tylko gierki ale już nie widzisz że zrobili pompę pod szacowane.
    >
    > Tego nie widzisz że sypie się kurs ,że rada sypie, że rada odchodzi?
    >
    > Tego nie widzisz że znowu podbili pod mydlenie na czacie i się zwaliło.
    >
    > Te tematy pomijasz niewygodne dla naczelnego ubranego?
    >

Racja. Te tematy niewygodne są dla niego, ale do zaklinania spadków pierwszy był.
    Ma być kolejny czat na których niewygodne pytania są pomijane ,ile razy to już było.

pawelpablo jesteś zadowolony że znowu wyrolowanie jesteśmy ty też który to już raz...?
    Temat dotyczy tego co się stało a ty tu wyjeżdżasz z giereczką, ludzie znowu zrobieni w wała ,rozumiem że tobie to pasuje..?
    Co o tym powiesz bo omijasz temat jak ognia?
    -Wyniki szacowane -pompowanie i wywalanie (znowu podbitka i zwała - tak od lat)
    -Bajki na czacie o trzykrotnie zaniżonej wartości spółki przy 16gr a przy 8gr prezes nie dobiera, nie wierzy w spółkę?
    -Odejście członka z rady
    -Sypanie Łukaszka.
    -odpisy, niezbieżność w szacunkach co o tym powiesz?

Kurs od lat leci z podbitkami pod czaty i giereczki klapki masz?
    Kto teraz uwierzy w kolejne bajeczki? Dalej będziesz klepac prezesa i giereczki pomijaąc niewygodne fakty?

• Re: naganiacz pawepablo znowu mydli oczy Autor: ~dajciespokoj [89.151.32.*]
    przeciez pawelpablo to albo pozyteczny idi ota albo nadaje z biura NCC - sa tylko te 2 mozliwosci
  • Re: naganiacz pawepablo znowu mydli oczy Autor: pawelpablo [213.78.108.*]
    Przecież napisaliście wszystko, to co ja mam dokładać z pytań na tym polu? mogę dawać łapki w górę - jedną właśnie dostałeś.
    Będzie czat, będą pytania i liczę, że też bedą szczere odpowiedzi.

Pan Łukasz R. prezes varsaw sypał - niezaprzeczalnie i jest o tym info, gdyby sypał też ktoś inny z rady lub blisko powiązany lub z większych też by info o tym było.
    Szacunki - zgadzam się z pytaniem przestrzelone więc dodam - kto tu się pomylił i z czego one wynikały?
    Odpisy - też tutaj się zdziwiłem z lekka.

Uciekam miłego.
  • Re: naganiacz pawepablo znowu mydli oczy Autor: ~teeeee [92.222.159.*]
    Dnia 2023-04-11 o godz. 15:47 pawelpablo napisał(a):
    > Przecież napisaliście wszystko, to co ja mam dokładać z pytań na tym polu? mogę dawać łapki w górę - jedną właśnie dostałeś.
    > Będzie czat, będą pytania i liczę, że też bedą szczere odpowiedzi.
    >
    > Pan Łukasz R. prezes varsaw sypał - niezaprzeczalnie i jest o tym info, gdyby sypał też ktoś inny z rady lub blisko powiązany lub z większych też by info o tym było.
    > Szacunki - zgadzam się z pytaniem przestrzelone więc dodam - kto tu się pomylił i z czego one wynikały?
    > Odpisy - też tutaj się zdziwiłem z lekka.
    >
    > Uciekam miłego.

Uciekasz a co prawda w oczy kole lizusie prezesa?

Ile razy będziesz naciągać na ten czat ? Tyle razy bajki pociskali i co teraz ktoś znowu łyknie te chłam?
    Dalej gniota będziesz chwalić , oślepłeś ,nie widzisz co tu się wyprawia????????

Co ty nie widzisz że tylko drukują makulaturę i spuszczają balast na podbitkach, ludzie już mają dość gniota a ty łasisz się do prezesa?
    Jak długo będziesz poklepywać tego gniota i opluwać tych co realnie myśleli na tej podbitce pod wywalenie ton makulatury, taki hojrak jesteś lizusie prezesa?
    Jak zwykle odpowiada wybiórczo a jak sypnęło się po raporcie to zwiał a ten udaje że wszystko ładnie ,złego słowa na tego gniota ani razu nie powiedziałeś tylko chwalisz cos co spada od lat i robi podbitki o czym się każdy przekonał.

Chyba przyznasz że to kolejna drukarnia co weszła na giełdę z makulatura ?
    Dlaczego manipulowałeś tu co raport a na podbitce pod szacowane wyniki atakowałeś tych co przejrzeli na oczy lub innych co pisali merytorycznie, broniąc twojego pupilka .

Kto ci przyjdzie na ten czat ,kolejni naiwniacy którym prezes powie że wartośc gniota jest 3 krotnie zaniżona a cena wtedy ok. 16gr.

Dlaczego nie dokupuej twój prezes bo to gniot,czy za drgo 8 gr? Rada nie uciekła jak było drożej tylko teraz ewakuacja, ile będzisz udawać i odpowiadać wymijająco ?
  • dziwne Autor: ~dajciespokoj [89.151.32.*]
    dziwne ze jak pojawi sie konkretny merytoryczny chat obnazajacy mechanizm dzialania spolki i niektorych userow bankiera to zaraz tworzone jest 10 kolejnych o smieciach
  • Re: dziwne Autor: ~up [89.151.32.*]
    up
  • Re: dziwne Autor: ~Jan [131.117.152.*]
    Prezes rusz d... i zacznij kupować.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.151.32.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Jw [193.70.90.*]
    Prezes ma w d.. Kupowanie albo kasy niema albo za drogo.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~jan [131.117.152.*]
    No tak.Taka prawda.
  • Re: Czat? Panie Prezesie może jakieś słowa wyjaśnienia? Autor: ~PerwersyjnyZdzisio [169.150.248.*]
    Och jaka wsruszajaca historia
  • Re: Czat? Panie Prezesie może jakieś słowa wyjaśnienia? Autor: ~Sid [94.254.177.*]
    Tu też jakieś pytania są. Up
  • Re: Czat? Panie Prezesie może jakieś słowa wyjaśnienia? Autor: ~quick [85.221.156.*]
    Pytanie ode mnie - dlaczego ESPI spływają z takim opóźnieniem? Dopóki ESPI były regularnie dodawane miało to jakikolwiek sens, teraz wygląda to naprawdę kiepskoo..
[x]
MUNAR -0,48% 0,42 2025-11-07 16:21:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.