Dnia 2023-04-11 o godz. 15:47 pawelpablo napisał(a):
> Przecież napisaliście wszystko, to co ja mam dokładać z pytań na tym polu? mogę dawać łapki w górę - jedną właśnie dostałeś.
> Będzie czat, będą pytania i liczę, że też bedą szczere odpowiedzi.
>
> Pan Łukasz R. prezes varsaw sypał - niezaprzeczalnie i jest o tym info, gdyby sypał też ktoś inny z rady lub blisko powiązany lub z większych też by info o tym było.
> Szacunki - zgadzam się z pytaniem przestrzelone więc dodam - kto tu się pomylił i z czego one wynikały?
> Odpisy - też tutaj się zdziwiłem z lekka.
>
> Uciekam miłego.
Uciekasz a co prawda w oczy kole lizusie prezesa?
Ile razy będziesz naciągać na ten czat ? Tyle razy bajki pociskali i co teraz ktoś znowu łyknie te chłam?
Dalej gniota będziesz chwalić , oślepłeś ,nie widzisz co tu się wyprawia????????
Co ty nie widzisz że tylko drukują makulaturę i spuszczają balast na podbitkach, ludzie już mają dość gniota a ty łasisz się do prezesa?
Jak długo będziesz poklepywać tego gniota i opluwać tych co realnie myśleli na tej podbitce pod wywalenie ton makulatury, taki hojrak jesteś lizusie prezesa?
Jak zwykle odpowiada wybiórczo a jak sypnęło się po raporcie to zwiał a ten udaje że wszystko ładnie ,złego słowa na tego gniota ani razu nie powiedziałeś tylko chwalisz cos co spada od lat i robi podbitki o czym się każdy przekonał.
Chyba przyznasz że to kolejna drukarnia co weszła na giełdę z makulatura ?
Dlaczego manipulowałeś tu co raport a na podbitce pod szacowane wyniki atakowałeś tych co przejrzeli na oczy lub innych co pisali merytorycznie, broniąc twojego pupilka .
Kto ci przyjdzie na ten czat ,kolejni naiwniacy którym prezes powie że wartośc gniota jest 3 krotnie zaniżona a cena wtedy ok. 16gr.
Dlaczego nie dokupuej twój prezes bo to gniot,czy za drgo 8 gr? Rada nie uciekła jak było drożej tylko teraz ewakuacja, ile będzisz udawać i odpowiadać wymijająco ?