Cześć Aga, mam i jest tak jak się spodziewałem, Wróciłem dziś do bazy i jest dokładnie tak jak oczekiwaliśmy. Zebraliśmy akcje instytucjonalnym, spółka ma otwartą drogę na nowe szczyty, ja trzymam się swoich założeń. Już nie kupuję, mam b. dużo, pamiętasz jak pisałem 2 lata temu o celu. Przekroczyłem go ponad 2-krotnie, a i to dzięki pomyślnym choć spodziewanym zbiegom okoliczności na PDZ/GRX. Pozdrawiam i udanego poziomu wyjścia życzę (myślę, że to nie stanie się szybko)
Moim zaniem to będzie rozgrywane długo, ale spokojnie w tym roku dojedziemy do 7 ... moze wyżej Jednakże wcześniej będą skoki i zjazdy. Sądziłem że będziemy mieli jeszcze dziś zjazd, ale sie przeliczyłem. Ten dzisiejszy podjazd wgórę poza AT powoduje, że znowu będzie zainteresowanie i wsioadanie w akcję np dziś +10 i jutro kolejne +10 ... wtedy mamy sporo nowych rozentuzjazmowanych akcjonariuszy. JAk nic zjedziemy do dzisiejszej linii wsparcia, która jeszcze niedawno była linią oporu ... czyli do 3,50 A póki co prawdopodobnie jazda do 3,80 jak pisałem w jakimś poście wcześniejszym bo poprzednia fala ok 80gr na plus to i teraz pewnikiem coś podobnego, bo odbijaliśmy sie od 3,0. Jak będzie ostatecznie? Zobaczymy
Dzięki, nawet ciut więcej długo tu byłem i jeszcze długo zostanę, a te poziomy nawet do pogrywania nie interesują mnie. Poza sporadycznym wzrostem obrotów spółka latami czeźnie i jest "niemodna". Mnie najbardziej interesuje analogia do maja 2007 na tzw. "misiach" i szał na kortach. Tam zarobiłęm spore stosunkowo pieniądze... Jeżeli takich czasów doczekam nie będę wychodził latami z poziomu 6+ czy wyżej, a w kilku zleceniach bez naruszenia integralności wykresu
Witaj Kenobi. Obroty są godne, a kto oddał jego sprawa i kto pogrywa jego sprawa. Cel jest oparty na fundamentach tej firmy. Prezes Bernhard wiedział co tworzy. Nie zmarnujcie tej szansy.