W wyniku rocznym będą duże straty kursowe. Do tego dochodzi masa chętnych do sprzedaży po obecnych cenach, widzieliśmy ich przy zapisach, gdzie nie wszyscy sprzedali. To nie wróży niczego dobrego. Podnieta AI szybko minie gdy okaże się, że tort zjadają najwięksi, tj. Microsoft.
różnice kursowe sa bez znaczenia, wydaje mi sie ze ich i tak nie bedzie. nawis podazowy jest sztuczny po pierwsze zlecania były składane jak kurs był 12% nizej i wszyscy spodziewali sie redukcji wiec składali na wiecej niż chcieli (prznajmniej ja tak mialem ;) ) zobacz co zrobił kurs po ogloszeniu stopnia reduckji w innch wezwaniach jest na duzo wyzszych poziomach
Dnia 2023-04-11 o godz. 09:01 ~inwestor napisał(a): > W wyniku rocznym będą duże straty kursowe. Do tego dochodzi masa chętnych do sprzedaży po obecnych cenach, widzieliśmy ich przy zapisach, gdzie nie wszyscy sprzedali. To nie wróży niczego dobrego. Podnieta AI szybko minie gdy okaże się, że tort zjadają najwięksi, tj. Microsoft.
Te, antywskaźnik daj namiary na inną, firmę która według ciebie musi spaść. Potrzebuję szybko zarobić.
Co jest ciekawe to że spółka rośnie jak na drożdżach, jest tania, a zainteresowanie i obroty malutkie... wydaje mi się że mamy jeszcze duże pole do popisu