• Tragedia wyniki Autor: ~Makso [85.221.152.*]
    Czekali żeby zrobić aktualizacje + prawie 8 mln. Bez tego zysk z działalności operacyjnej byłby MIZERNY. Wtorek dolne Wisły
  • Re: Tragedia wyniki Autor: nelaelu [80.51.61.*]
    Jaka tragedia? Zysk netto 31,4% powyżej konsensusu...
    Nawet bez tych bonusowych 8M to wychodzi 1M powyżej konsensusu.

Pewnie, w porównaniu z wynikami za 2021 jest słabo, ale kurs już wziął na to poprawkę.
    Zleciało przecież z 50 na 35zł...

Jeśli coś to chętnie zabiorę Twój papier poniżej 35zł...
    No chyba, że ściemniasz bo chcesz zrobić TO SAMO XD
    Ale ja Ci nie dam ANI JEDNEJ swojej akcji XD XD

• Re: Tragedia wyniki Autor: ~Makso [85.221.152.*]
    No to policz zysk bez 8 mln jaki by był? Spadek 30 procent jak pisałem, dalej tr wyniki świetne ? Rozumiem że gpw co chwilę kupuje giełdy i ja tym zarabia. 1 mln powyżej konsensusu ? Brawo, dynamika zysku spada nominalnie nie mówiąc o dynamiki realnej - uwzględniającej inflację. Jest czym się cieszyć, a ostatnie informacje również nie napawają optymizmem - spadki kolejne obrotów do już kiepskich rok temu
  • Re: Tragedia wyniki Autor: ~78 [31.179.123.*]
    Wyluzuj majty, żadnych wideł nie będzie, a tym bardziej dolnych.
  • Re: Tragedia wyniki Autor: ~Onix [46.205.132.*]
    Zdrowe ma podloze spólka na ktorym dziala. Nawet nieudolny zarzad i brak debiutow nie psuje wynikow. Pytanie tylko gdzie są pieniądze jak byla masa debiutow
  • Re: Tragedia wyniki Autor: ~ra [37.248.155.*]
    kasa to przeważnie jest cwaniacko wyprowadzana a sądy to akceptują tak jak na DROPIE było.
  • Re: Tragedia wyniki Autor: ~Luk [188.137.54.*]
    Elegancko. Dywidenda wpadnie.
    Jedna z perełek na gpw.
  • Tragedia wyniki Autor: ~As [89.78.57.*]
    I w tym rzecz.
    Kolejna dywidenda wpadnie.
    Jak co roku.
    Gratuluję rozsądku. Biorąc papier ryzykowny - akcje i ciesząc się 5 procentowym zwrotem w dobie inflacji i lokat czy obligacji płacących wiecej. Bądźcie dumni!
  • Re: Tragedia wyniki Autor: ~LESZCZ [95.41.153.*]
    Jestem dumny . Inflacja nie będzie wieczna i ta mierna cena także :)
    Świetnie bądź dumny, rok temu pisałeś - najważniejsza jest progresja zysku. Jak teraz skomentujesz swoje słowa ? Mamy dotychczas ogromny regres, który będzie kontynuowany w kolejnych miesiącach.
  • Re: Tragedia wyniki Autor: ~LESZCZ [95.41.153.*]
    Nie wszystko da się przewidzieć . Jak będzie dywidenda to będzie ok. Nie lokuje wszystkich środków w jeden instrument . Mam IKE 10 letnie i 4 latki . Średnie oprocentowanie roczne 19.40 % do połowy sierpnia 2023 . Potem wejdzie następny rok i będzie pewnie z 13-15 % :))))))))))) Myk Morawieckiego wykonałem o rok wcześniej aniżeli on i stąd taka stopa zwrotu za rok 2022-2023
    Czyli obligacje jednak nie takie złe jak wtedy krytykowałes mnie gdy pisałem że jest to lepszy i bezpieczniejszy papier na ten moment niż gpw?
  • Re: Tragedia wyniki Autor: ~LESZCZ [95.40.216.*]
    Pisałem że je mam a GPW SA jest dla mnie alternatywą gdy oprocentowanie spadnie do 2%-3% . Kiedyś spadnie i cena akcji wzrośnie na 4X . Co dywidenda to dobieram . Co dostaje odsetki z obligacji to je dokupuje. Roluje tutaj i tam :))))))))))))
  • Re: Tragedia wyniki Autor: ~1kwiecien [89.64.0.*]
    masko za wszelką cene udowadnia ze on ma racje jest zle na gpw ze to badziew a gdzie jest super ? tam AGORA bo broni demokracji maskowa spolka
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [195.225.37.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
GPW -0,12% 81,90 2026-05-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.