tak trollu SBE sprzedało hahahahaha dlatego ma 45% udział a ostatnio dokupiło ponad 10 mln po 0,14098 zł hahahahahahaha masz ty trollu tupet w wypisywaniu tych bzdur które powtarzasz od ponad 2 lat. Manipulacja i kłamstwo to twoje drugie imię. każdy kto chce może sobie sprawdzić trollu akcjonariat od 2020 roku i sprawdzić nawet p odgłosach zarejestrowanych na WZA czy w raportach kwartalnych gdzie są podani akcjonariuszy >5%, ze SOFTBLUE NIE SPRZEDAŁO ANI JEDNEJ AKCJI :D
Sbe wywaliło tego bankruta inm ze słupa
A kasę z tego wykorzystali żeby bankruta zadłużyć pod sufit
Za 3 tygodnie w raporcie wyczytasz ile ma długu wydmuszka inm bez 1 faktury w roku gdzie twoja fabryka ściem 4 lata powtarza ze już będzie sprzedaż haha
Oczywiście Sbe wywaliło tego bankruta inm ze słupa A kasę z tego wykorzystali żeby bankruta zadłużyć pod sufit Za 3 tygodnie w raporcie wyczytasz ile ma długu wydmuszka inm bez 1 faktury w roku gdzie twoja fabryka ściem 4 lata powtarza ze już będzie sprzedaż haha
a co mnie trollu obchodzi jakiś raport ? hahaha każdy wie, że INM dopiero buduje szpital i nie ma przychodu a ty bredzisz od miesięcy o raporcie za I kwartał hahahahahahaah no i co z tego ? będzie pewnie z 300 tys straty netto i coś to zmieni ? hahaha setki spółek na GPW mają kwartalnie po kilka mln strat a niektóre mają straty od czasy powstawnia np. PiLab obecnie to DataWalk i czy cos to zmienia ? NIC leszczu
liczy sie to co buduje INm, jakie ma dotacje, jaką to ma wartość oraz czy to co byduje INM przyniesie przychody w tym kolejnym czy jeszcze kolejnym kwartale Reszta trollu nie ma znaczenia.
o bredniach o sprzedaży akcji INM przez SBE już sie nie powtarzam bo szkoda gdyż troll Ta/aaa monotematycznie bredzi
to ty żebrzesz trollu Ta i to dziś od 5 rano wczoraj od 6 rano i żebrzesz nawet po sesji na dwa fora hahahahahaha
Ja nie mam powodu, swoje zarobiłem i to nie mało gdzieki tobie bo odkupilem po 0,58 co sprzedalem po 1,8 i ponownie sprzedałem w październiku 2021 pod 1,6 :). A tobie dawco kapitału pozostało tylko jęczeć z tego powodu i bawić forum wpisami :) kwicz więcej to odkupie więcej za taniej :)
Jak ci nie pasuje 500 akcji trzeba było sprzedać 501 hahahaha pretensje do kogo leszczu ?
ciebie trolu nie wyciagneli a przeciągneli kilkukrotnie dawco kapitału i sponsorze budowy INM. Zobacz jak dzięki twojej kasie pięknie już robią wykończenie wewnątrz :)
ty się wykańczasz od 5 rano żebrząc a oni układając i malując szpital VR+AR.
Masz gest trollu Ta/aaa, masz gest :)
Ja nie muszę żebrać jak ty Ja z Cb kpię gdy szukasz naiwnych na bankruta invenszyn Tak samo jak poleciałeś w październiku na 50 gr hahaha ubaw mam z twoich urojonych historii i poziomów
Mnie pasuje wszystko nagonie
Najbardziej jak codziennie żebrzesz
haaahaaaa
tobie upychałem po 1,54 dawco kapitału. Teraz czas zbierać i znów ci upchne 5x drozej pierwszy pakiet ktory mam po 11 gr kupiony :) kolejne poczekam na okolice 0,8 - 1,0 a kolejne już powyżej 1 pln
Ważne, że troll Ta przeraźliwie wył cały weekend i wyje dalej na dwa fora :) zawsze po takim wyciu idą moce wzrosty. Lepiej już coś zacząć zbierać bo jeszcze troll Ta uprzedzi hehe bo oczywiście on wyje szkalując spolki zupełnie bezinteresownie