Że im się tak spieszy z tymi formalnościami. Może to wygląda że ktoś jeszcze do gry wchodzi że będą jakieś przetasowania w akcjonaeiacie i/lub że coś pilnego z granulatem ze ktoś może się tym zainteresował
Te dzisiejsze manewry to nic strasznego próbują zebrac koronna partie kto mądry kupi kto słaby sprzeda
Ja mam więcej jak inni. A o tej spolce dużo wiem i uważam że idziemy na 30 do 40 groszy być może spekulacyjnie na 50 groszy ale od 50 odbijemy się i pójdzie lekko w dół. Oni nas rozegrali ładnie zebrali skumulowałi a myślę że niedługo będzie info o przekroczeniu progów. Jeden komunikat o umowie na Polimery i mamy przekroczone 20 groszy i milionowe obrony
Kolego Mucho myślałem ze jesteś merytoryczny ale zaczynasz wyglądać na zwykłego naganiacza... Dlaczego twierdzisz ze spieszy im sie z polaczeniem jak caly prces trwa rok czasu. Obecnie dali pierwsze zawiadomienie i plan połączenia. Logiczne ze w ciagu miesiaca musi nastopic polaczenie o czym pisalem to wynika z prawa.
Wrozysz tylko swietlista przyszlosc nie widzac nic innego...
Nadal trzymam i na poziomach 8gr - 9gr kupię dzisiaj kupiłem troszkę po 9gr choć nie wiem czy nie popełniłem bledu i bie zrobilem tego za szybko. Obecnie mamy wsparcie na 8gr i mocny opór na 10gr
Ja też dzisiaj odkupiłem część tego co sprzedałem wczoraj. Wolę mieć papier niż nie mieć, a nie później gonić króliczka, gdyby znów urósł. Może już nie będzie się tak kisić jak wcześniej. W końcu ktoś wczoraj kupił te miliony akcji po 10gr
Obecnie znowu widać że dzieje się to co na 7gr podrzucanie z prawej 10k akcji o określonej nieco niższej kwocie niż obecnie kurs i takie tłamszenie i zabawa chyba znowu bedzie trwała, jak dlugo nie wiem.
Komentuje, ale nie pisze ze będzie dobrze lub źle. Oczywiście, fajnie gdyby kurs był wysoko, ale nie wiadomo co będzie. Jestem neutralny. O widzisz, a tak się zarzekaleś, że nikt Twoich akcji nie dostanie. Jesteś jak reszta, przy każdej możliwej okazji wywalasz jakąś część akcji, mówiąc że trzymasz
Miałem sprzedać w okolicach 8 ale udało się po 10. Nie dysponuje taką ilością gotówki jak może ty i jak miałem zapłacić faktury to musiałem opchnąć. Po8 musiałbym 20 k. sprzedać i tyle w tym temacie
Jakie znowu spieszy... To wszystko trwa lekko dwa lata jeżeli obserwujesz spółkę od początku. Ja obserwuje i przez ten czas systematycznie kupuje i 700k się uzbierało więc czekamy dalej
po waszych wpisach widać że raczej pali się zad i za wszelką cenę chcą przekonać czytających że znowu cena wróci i że będzie kiszonka oraz sporo sytuacji do kupna taniej.. to widać gołym okiem i trochę mnie to martwi bo tak cichutko liczę że cena wróci i dostaniemy jeszcze trochę czasu na zakupy bo teraz nie mogę się potankować na tyle na ile bym chciał. Taka moja ocena sytuacji, miejmy nadzieję że się mylę i że to jeszcze nie opuści tych poziomów cenowych