to już trzeci dzień jak automat ora psyche , jaką pulę ma jeszcze do wyrzucenia ? dziennie po 5 lub 10 to ok. 2500 szt takie sztuczki tylko fundusz lub chińczycy
Czy może ktoś z większym doświadczeniem i wiedzą ode mnie :) wytłumaczyć to zjawisko ? Jaki jest tego cel ? Taka zabawa z kupnem i sprzedażą po 5 akcji ? Chodzi o stopniowe obniżanie kursu ? Z góry dzięki za wyjaśnienie !
jest trzech głównych inwestorów babieno , porozumienie i małe łapki , pierwszych dwóch bym wykluczył pozostaje trzeci . jest też opcja że czwarty gracz wchodzi do gry
Były już takie akcje na Blooberze: automaty, zrzuty idealnie wymierzone tak by o widły nie zahaczyły, itp. Zawsze przed kluczowymi komunikatami. Widocznie to działa skoro sprawdzało się w przeszłości i sprawdza się nadal. Ewidentnie robota funduszu.
Dnia 2023-04-06 o godz. 12:52 ~Mocny napisał(a): > Były już takie akcje na Blooberze: automaty, zrzuty idealnie wymierzone tak by o widły nie zahaczyły, itp. Zawsze przed kluczowymi komunikatami. Widocznie to działa skoro sprawdzało się w przeszłości i sprawdza się nadal. Ewidentnie robota funduszu.
że fundusz to fakt, ale ewidentnie nie łapię intencji. Przecież od dwóch lat cena jest na poziomie 20-22zeta. Wiem było zbicie do 14 ale czy te 50% to jest jakiś zysk ?? Wtedy prawie nie było obrotu by coś "łyknąć" Udało mi się tylko parę kilo akcji .I to w nie najlepszej cenie ... Ciekawe,ciekawe...
czy to jest legalne? czy podpada pod manipulowanie kursem / nielegalne praktyki / zmowy cenowe? jest tu jakis prawnik? kto juz zgłaszal do KNF ?!!!!!!!!!!!!
Uspokójcie się, korekta musiała być po wybiciu do ath, cieszcie się i zbierajcie w dołku, długo takiej niskiej ceny tutaj nie będzie ( 2 premiery w tym roku i wejście do GPW) longterm się cieszy
Była zabawa akcjami po 5 w dół, a teraz zabawa po 4 akcje trwa w najlepsze. Grunt, że trend mamy spadkowy ;) jeszcze po 3, 2 i 1 no i wówczas być może powrócimy do tradycyjnego obrotu akcjami ;)