Do niby akcjonariuszy Wpissdu,Ciekawego,Hiellela wystawcie swoje akcje które podobno macie i poinformujcie na forum jeżeli tego nie zrobicie to znaczy że nie macie akcji tylko zaśmiecacie swoimi wypocinami forum. Porozumienie akcjonariuszy istnieje lecz wystąpimy w czasie takim by być skutecznym i odwołać słupa Henia.
Po co dajesz mu się prowokować ? Nikt poważny nie oczekuje takich zdarzeń na forum. Ten gość jest jakiś dziwny bo wydaje mu się ze ktoś ze spółki dał mu info ze prezesem jest już kobieta ale tylko on to wie. Zaraz zacznie wymyślać inne dowodu żebyś mu zapodał. Ciekawe czy sam nie jest ze spółki i sam sobie tego infa nie dał.
Widzisz takim prostym trikiem wiemy kto to jest. Strzelił sobie w kolano i wszyscy już wiedzą że to bajkopisarz. Dobra zdejmuje bo jeszcze ktoś kupi, a nie po tyle chce sprzedawać.
Wystawiam część akcji po 0,095 jak sobie życzysz wszystkich nie wystawiam by nie wyjawić ile ich mam. Teraz wiemy u których słupków są akcje Henia rozpisane na 4 osoby wcześniej wymienione.
Myślę że jesteś jedną z osób która podobno kupiła poza giełdą pomimo że taniej można było na giełdzie czyli jesteś słupkiem słupa. Więc niema za co przepraszać poza tym twoje wpisy promują działanie na szkodę drobnych akcjonariuszy. Moja propozycja jeżeli tak nie jest jak piszę powyżej to porozumienie poprze cię na prezesa a ja przeproszę.
Co ty myślisz e ja do firmy będę dojeżdżał 300 KM? Najpierw podejrzewałeś nie ze nie mam akcji,teraz że jestem słupem.Ciekawy jestem jak na takie paranoje zareagowałby psychiatra. Tak trudno napisać że się pomyliłeś i powiedzieć sorry
Moim zdaniem to można zatrudnić fachowca na prezesa jeżeli nie chcesz nim być. Ja obiecuję dać produkt i zbyt na eksport . Jest jeszcze rada nadzorcza w której możesz być i 300.km nie jest przeszkodą. Ale gołym okiem widać że to ja mam rację i ślizgasz się słupku nie słupie.
Jak nie ma chętnego , to ja za pobory Henia jestem gotowy i 400 km dojeżdżać . Wynajmę tam mieszkanko i zaśpiewa jakieś Pani ,, dla Ciebie tam , mieszkanko mam " -:)
I jeszcze jedno , w tym kraju nie opłaca się być prezesem,ani członkiem rady spółki akcyjnej, za duże ryzyko.Mogę zostać jak apis zejdzie z giełdy. Na wujjj mi się urzerac z akcjonariuszami i żeby mi ciągle ktoś wydzwanial albo podjeżdżal pod firmę lub dom.Wypytywal pracowników, sąsiadów, mieszkańców gdzie jest prezes.Silver wiesz o czym piszę, prawda ?Ja tam wole ciszę i spokój.
Dnia 2023-04-06 o godz. 18:46 ~wpisssdu napisał(a): > Dla niezorientowanych w Warszawie apis ma przedstawiciela.
Hej ! no to może ja na tego przedstawiciela bym reflektował , mieszkam 70 km od wawy a i mieszkanie w wawie mam , umiem czytać , trochę pisać a i akcji nie dużo to nie dużo ale mam , co Ty na to ?
Nie wiem na którym Ty ramieniu płaszcz nosisz Wpissdu , ale jeśli jesteś związany w jakiś sposób ze Spółką to pamiętaj że w waszej koalicji nie wszyscy są zadowoleni , siedzą cichą bo nie mają szansy zmiany , ale jeśli zauważą konkretny ruch ze strony aktywnych mniejszościowych akcjonariuszy , to żebyście nie byli zaskoczeni że wasze wspólne kółko wzajemnej adoracji może pęknąć .