• a pisałem, że dla SBE to INM jest kluczową inwestycją! ESPI kupno akcji Autor: ~InventionMed [5.173.224.*]
    10,1 mln po 0,14098 zł i już ma ponad 45% , ech kupują bankruta wg nieudaczników z tego forum hahaha wydali prawie 1,5 mln na zakup akcji.
    A trollem Ta już telepie na forum Inventiinmed i wymyśla bzdury pisząc że teraz będą sprzedawać te akcje tak trollu Ta/aaa musieliby być takimi nieudacznikami jak ty że nie sprzedawali po 1 zł czy nawet po 2 zł a będą sprzedawać po 10 gr. A po za tym te akcje są nie dopuszczone do obrotu kłamco i manipulancie.

https://www.bankier.pl/wiadomosc/INVENTIONMED-S-A-Otrzymanie-zawiadomienia-w-trybie-art-69-ustawy-o-ofercie-publicznej-zwiekszenie-stanu-posiadania-8518628.html
  • Re: a pisałem, że dla SBE to INM jest kluczową inwestycją! ESPI kupno ak Autor: ~InventionMed [5.173.224.*]
    Powtarzam tylko skokowy wzrost wartości kursu akcji invention-med jest szansą na powrót kursu SoftBlue w okolice 40-50 gr jeżeli invention przekroczy poziom 1 zł na akcję to SBE ma szansę zbliżyć się do 60-70 gr może więcej.
    Nie po to Soft Blues większa udział powyżej 45% wydaje półtora miliona złotych na kupno kolejnych akcji w okolicach obecnego obecnej wartości księgowej by na tym stracić.
  • Lewe wk a soft płaci kasa z wywalania tego bankruta Autor: ~Ta [31.61.189.*]
    Pisz prawdę nagon
  • Re: a pisałem, że dla SBE to INM jest kluczową inwestycją! ESPI kupno ak Autor: ~src [83.26.172.*]
    Brednie. Zegarscy mają dość kiszonki. Pewnie mówią papa. Ile lat mogą kisić swoje udziały bez realizacji zysku?
  • Re: a pisałem, że dla SBE to INM jest kluczową inwestycją! ESPI kupno ak Autor: ~cozadekle [5.173.224.*]
    Już ci napisałem SRC na forum invention bo te same brednie powtarzasz na forum tamtej spółki plujesz w swoje własne gniazdo wbij sobie do łba że to invention buduje projekt za 40 milionów że to invention ma dotacje za 20 milionów że to invention ma działkę kupioną za 5 milionów i że tez invention on ma również udział w Soft Blue 35%. I śmiem twierdzić że za niedługo po wybudowaniu i rozliczeniu szpitala to invention będzie miał dwa razy większe kapitały własne od Softblue!
    Zapamiętaj jeszcze raz bez invention Soft Blue nie istnieje nie wiem ile razy mam ci to powtarzać nie dociera do ciebie nic ani dowody tego jak to wyglądało w 2020, 2021 czy nawet w kiepskim 2022 roku to invention miał pierwszy skokowe wzrosty i były nawet takie wzrosty że jego kurs był ponad 4 razy wyższy niż kurs softu Przypomnij sobie październik 2021 kurs invention 1,7 kurs Soft Blue około 40 gr.
    Szkoda gadac z takimi ciamajdami jak wy hahaha
  • Reklama bankruta inm w furii Autor: ~Ta [31.61.189.*]
    Invenszyn był wywalany przez słupa inwestora to był wyższy
    Bankrut bez działalności
    Zegarski ucieka bo nie maja czym mu płacić to będzie walić akcjami pod progiem
  • Re: a pisałem, że dla SBE to INM jest kluczową inwestycją! ESPI kupno ak Autor: ~src [83.26.172.*]
    Japa tam
    W żadne gniazdo nie pluje. Nie potrafisz obiektywnie przyznać że inv to padaka to Twoja sprawa.
    Nie pisz mi co tam która spółka ma bo sbe i inv znam od podszewki.
  • Reklamuje bankruta inm Autor: ~Ta [31.61.189.*]
    Widać gdzie jest czyj dług
  • Re: Reklamuje bankruta inm Autor: ~src [83.26.172.*]
    Ale trzeba Kierulom przyznać że z niczego robią coś. To że kosztem ulicy to zrozumiałe. Jedyny zarzut jaki mam to rozjazd między tym co mówią a tym co jest. Jest tak w przypadku sbe i tak samo a moze bardziej w inv. Jedyne co ratuje inv to ten budynek pod wirtualny szpital. Ale czy tam będzie biznes który da zysk? To się okaże za rok lub dea więc ten cymbałek bezie miał czas pisać o tym swoim skokowym wzroście.
    A co do sbe to gdzie drony z innolotu? Mieli coś pokazać. Kierul sugerował komercjalizacje pod służby lub wojsko. Cisza w temacie. Co z Nda z firmą niderlandzką? Cisza. Covidwatch lepiej przemilczeć. Inwestycje w letus tez.
    O to mam spore pretensje. O tandetne ściemnianie prezesa.
    I o takie numery jakie były z emisją dla inv oraz udziałami w borucie i biochemii
  • Re: Reklamuje bankruta inm Autor: ~Ta [31.61.189.*]
    Kierul żyje by kraść
    Na biznes jest za gupi
  • Re: a pisałem, że dla SBE to INM jest kluczową inwestycją! ESPI kupno ak Autor: ~InventionMed [5.173.224.*]
    hahahaha tak trollu src...mówią "papa" na kilka miesięcy przed końcem budowy, rozliczeniem i zaksiegowaniem 20 mln dotacji oraz rozliczeniem budowy za 40 mln zł. Czego wy jeszcze tu nie wymyślicie.
    Po rozliczeniu budowa kapitały własne będą ok 70-80 mln zł tj. ok 40 gr na akcje.

Jak zaczną mieć pierwsze przychody to będziesz gonił za kursem INM i znów jak w paźdz.2021 kurs INM będzie 4 x wyższy od SBE.
    Myślisz, że po co SBE inwestuje kolejne 1,5 mln, wcześniej kilka mln plus pożyczka 8 mln.
    wy udajecie czy ta manipulacja probujecie co osiagnąć ?
    Na dziś majac akcje SBE sprzedaje i kupuje INM...ma dużo większy potencjał do wzrostu. ZAPISZ i ZAPAMIETAJ.
  • Bankrut jest cudowny Autor: ~Ta [31.61.189.*]
    Sbe dastalo akcja bankruta za darmo
    Wywalili ze słupa
    Kasę wrzucili do bankruta na procent
    Za dług zabiorą budynek

Sbe zarobione
    Bankrut pogrzebany
    Kwicz
  • Re: Bankrut jest cudowny Autor: ~hahaha [5.173.224.*]
    To wywalilo czy bedzie wywalac buhahaha zfecyduj sie klamco hahaha
    To SBE czy joyfix w 2020 roku ?
    Wywalilo te niedopuszczone do obrotu ?
    To nie wywalilo po 1 czy 2 zl a wywala po 11 groszy ? Toż wprawie takie buznesy jak ty trollu hahahaha

INM też dostał akcje SBE za darmo a w przeciwienstwie do tych SBE mają polowe tj. 19 mln dopuszczone do obrotu seria F.
    Lubie cie tepic trollu, kwicz i baw mnie swoimi wpisami z klamstwami trollu Ta/aaa
  • a pisałem, że dla SBE to INM jest kluczową inwestycją! ESPI kupno akcji Autor: ~odp [5.173.241.*]
    pięknie kwiczą a SOFTBLUE inwestuje w INVENTION MED :D
  • I bankrut inm tonie Autor: ~Ta [31.61.249.*]
    Haha
  • a pisałem, że dla SBE to INM jest kluczową inwestycją! ESPI kupno akcji Autor: ~tępakTa [5.173.224.*]
    tylko INVENTION dlatego SBE kupuje ich akcje
  • Re: a pisałem, że dla SBE to INM jest kluczową inwestycją! ESPI kupno ak Autor: ~TępicielTrollaTa [46.76.136.*]
    To początek zakupów i na nic się zdają kłamstwa trolla Ta/aaa i innych pieniaczy piszacych bzdury ot tak zupełnie bezinteresownie
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.61.249.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Inm jest fabryką lewych espi Autor: ~Ta [31.61.249.*]
    InventionMed chce przejść na rynek główny na przełomie 2018/2019 r.

W realizowanym projekcie TutorDerm pierwsze przychody z komercjalizacji pojawią się w 2020 roku, a najpóźniej w 2021 roku planowane jest osiągnięcie progu rentowności

Spółka zakłada, że masowa sprzedaż urządzenia TutoDerm rozpocznie się w I kw. 2020 r., zaś na rynkach zagranicznych w IV kw. 2020 r. Pierwsze przychody z komercjalizacji pojawią się w 2020 roku.

My w strategii skupiamy się w pierwszej kolejności na Europie Zachodniej i Stanach Zjednoczonych. Później - w 2021 roku to będzie bogata część Azji - Malezja, Tajwan, Japonia, a także Chiny i Korea Południowa.

Spółka zakłada, że osiągnięcie poziom 30% udziału przychodów ze sprzedaży zagranicznej na koniec 2020 r. na rynkach zagranicznych.

Dziś ? Zero faktur
    Prokurator na karku
    Dług 90% kapitalizacji
[x]
SOFTBLUE 0,43% 0,23 2025-10-03 16:23:37
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.