• Walne Autor: ~Quest [46.134.169.*]
    Wbrew temu co tu jest pisane kto był na walnym wie że to kwestia tygodni czy miesięcy i pojawią się odpowiednie infa które wywindują kurs na odpowiednie poziomy liczone w złotówkach . Teraz czas siania . Żniwa będą już niedługo . Ps. Następne walne jest z.poczatkkem lipca wraz ze zwiedzaniem firmy więc warto być i tym razem .
  • Re: Walne Autor: sandman76 [89.151.43.*]
    Dnia 2023-03-31 o godz. 19:25 ~Quest napisał(a):
    > Wbrew temu co tu jest pisane kto był na walnym wie że to kwestia tygodni czy miesięcy i pojawią się odpowiednie infa które wywindują kurs na odpowiednie poziomy liczone w złotówkach . Teraz czas siania . Żniwa będą już niedługo . Ps. Następne walne jest z.poczatkkem lipca wraz ze zwiedzaniem firmy więc warto być i tym razem .

to jest tylko forum - nie przeceniaj jego znaczenia. To, że zamieniło się w trybunę jednego sfrustrowanego typka, to w kontekście inewstycyjnym nie ma żadnego znaczenia.

Nie znam nikogo, kto obracałby papierami tworząc swoją wieloletnią strategię pod jakieś wpisy. Jedynie co, to można kupować taniej, jeżeli ktoś uważa, że jakieś poziomy są dla niego atrakcyjne. Ale żeby sprzedawać na tych poziomach? Nie sądzę.

pozdrawiam
  • Re: Walne Autor: ~InżynierMaliniak [169.150.218.*]
    Dnia 2023-03-31 o godz. 19:25 ~Quest napisał(a):
    > Wbrew temu co tu jest pisane kto był na walnym wie że to kwestia tygodni czy miesięcy i pojawią się odpowiednie infa które wywindują kurs na odpowiednie poziomy liczone w złotówkach . Teraz czas siania . Żniwa będą już niedługo . Ps. Następne walne jest z.poczatkkem lipca wraz ze zwiedzaniem firmy więc warto być i tym razem .

a kasą z miliarda $ kapitalizacji też będą dzielić po walnym ?
  • Re: Walne Autor: ~Muminek [176.102.90.*]
    Dnia 2023-03-31 o godz. 19:57 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > Dnia 2023-03-31 o godz. 19:25 ~Quest napisał(a):
    > > Wbrew temu co tu jest pisane kto był na walnym wie że to kwestia tygodni czy miesięcy i pojawią się odpowiednie infa które wywindują kurs na odpowiednie poziomy liczone w złotówkach . Teraz czas siania . Żniwa będą już niedługo . Ps. Następne walne jest z.poczatkkem lipca wraz ze zwiedzaniem firmy więc warto być i tym razem .
    >
    > a kasą z miliarda $ kapitalizacji też będą dzielić po walnym ?

Jesteś niecierpliwy, to się miotasz.

Poczekasz, to się dowiesz.
  • Re: Walne Autor: ~Beniu [5.173.64.*]
    Z ciekawości spytam bo nie byłem na walnym. Kto i w jakim trybie udzielał wiedzy tajemnej?
  • Re: Walne Autor: ~Kamokadze [31.0.180.*]
    Tutaj wszyscy na longa infa będą mega wzrosty pompki i złotówki . Niestety nic zxtego scenariusza nie będzie
  • Re: Walne Autor: ~Olo [93.105.177.*]
    polecam porozmawiac z pracownikami inventionbio
  • Re: Walne Autor: ~Chudy [5.173.137.*]
    Olo z całym szacunkiem ale skąd my mamy mieć kontakt z pracownikami firmy ja akurat nawet nie byłem w Bydgoszczy a mieszkam ponad 300km od tego miasta a wiec nie pisz zagadkami jak coś wiesz to się pochwał już chyba sam zauważyłeś że brak informacji daje pole tylko do naganiania na spadki każdy sam oceni czy to dla niego przydatna informacja czy nie dzięki
  • Re: Walne Autor: ~odpowiedź [83.20.112.*]
    Widzę, ze chętnych do oszukiwania i niezyczliwości jest tutaj duzo, jak to Polacy, to wyglada jak szantażowanie jakąś wiedzą tych co takowej nie posiadają, brzydko to wygląda, no cóż pazerność, obiecuje, że jesli pojade tu na jakies walne, dam pelną relację, tyle ile będzie wiedział o ustaleniach.
  • Re: Walne Autor: ~chudy [5.173.166.*]
    masz racje najgorsze jest to ze oni tez tej wiedzy nie maja tylko tak piszą mam nadzieje ze chociaż ktoś im za to płaci
  • Re: Walne Autor: ~InżynierMaliniak [169.150.218.*]
    Dnia 2023-04-01 o godz. 08:31 ~Chudy napisał(a):
    > Olo z całym szacunkiem ale skąd my mamy mieć kontakt z pracownikami firmy ja akurat nawet nie byłem w Bydgoszczy a mieszkam ponad 300km od tego miasta a wiec nie pisz zagadkami jak coś wiesz to się pochwał już chyba sam zauważyłeś że brak informacji daje pole tylko do naganiania na spadki każdy sam oceni czy to dla niego przydatna informacja czy nie dzięki

Najwięcej wyjaśni ci technolog obuwia zatrudniony w dziale badawczym.
  • Re: Walne Autor: ~Olo [93.105.177.*]
    a ktos ma wiadomosci od pracownikow bezposrednio?
[x]
HUBTECH -1,70% 0,23 2026-05-20 15:46:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.