• Pamiętajcie Autor: ~Jarosław [87.206.0.*]
    Emisja akcji F niebawem będzie wrzucona na giełde.
  • Re: Pamiętajcie Autor: ~Nemo [212.244.241.*]
    Nawet jak do obrotu wejdzie emisja F, to nikt nie będzie sypał. To są wszystko inwestorzy długoterminowi.

5) Liczba akcji, które zostały przydzielone w ramach przeprowadzonej subskrypcji: 450.000 Akcji serii F;
    6) Cena, po jakiej akcje były obejmowane: 13,00 zł;
    7) Liczba osób (podmiotów), które złożyły zapisy na akcje objęte subskrypcją: 38;
    8) Liczba osób (podmiotów), którym przydzielono akcje w ramach przeprowadzonej subskrypcji: Umowy objęcia Akcji serii F zostały zawarte łącznie z 38 inwestorami, w tym 5 osobami prawnymi oraz z 33 osobami fizycznymi;
  • Re: Pamiętajcie Autor: ~Trader_27 [185.182.226.*]
    Taki sam szum był jak lockupy sie konczyly czesci akcjonariatu i kazdy moze na wykresie zobaczyc ze takie wrozenie z fusów sie nie sprawdza. Zaraz na konta tez wejda akcje z ESOPa ale na webinarze ostatnim (chyba) Pan Sagan mówił, ze wielu pracownikow chce zatrzymac swoj przydzial na dluzej. To dobrze swiadczy. Chociaz akurat ESOP to niewielka czesc tego tortu i pelni role bonusu dla kluczowej kadry, ktora ma dowiezc projekt do komerchy :D
  • Re: Pamiętajcie Autor: ~Nemo [212.244.241.*]
    ESOP jest łącznie na 350 tys akcji. Na razie do ludzi (pracowników SDS) poszło ok.50 tyś. Z tych 50 tyś do obrotu trafią śladowe ilości, które rynek wchłonie i nie zauważy nawet.
  • Re: Pamiętajcie Autor: ~Zach [31.0.86.*]
    A skąd taka pewność u ciebie?
  • Re: Pamiętajcie Autor: ~hossa [89.64.56.*]
    czesc Jaroslaw , pamietam jak ostrzegales ludzi na Mabionie gdy byl po 100 zl kto posluchal ten jest wygranym
  • Re: Pamiętajcie Autor: ~Janusz [37.47.151.*]
    Cześć Jarosław, pamietam jak ostrzegałeś nas na forum przed SCPFL, jak było 15 zł. Pamietam jak ostrzegałeś. Urzekł mnie wtedy Twój upór i konsekwencja, mimo, ze SCPFL była przy 15 zł beznadziejna spółka która przepAla kasę, to w czasie prywatnym, za darmo konsekwentnie ostrzegałeś przeD kupowaniem akcji tej spółki. Robiłeś to kosztem swojego życia i czasu który mógłbyś poświecić rodzinie, jesteś wielkim człowiekiem o gołębim sercu, będę wnioskował do sanktuarium marki boskiej cudownej w Licheniu o nadanie Ci za życia tytułu świetego Jarosława z Książęcej .

My akcjonariusze którzy dzięki Tobie nie kupili SCPFL jesteśmy Ci bardzo dzwięczni. Dziękujemy Ci. Jesteś drugim najwspanialszym Jarosławem na świecie.
  • Re: Pamiętajcie Autor: ~Hossa [89.64.56.*]
    Siema Jarosław pamietam tez jak zachęcałes ludzi do kupna scope po 15 zł widać ze znasz się na giełdzie 15 lat doświadczenia robi swoje , dzięki za rady gdyby nie ty nie sprzedał bym mabiona po 100 zł i nie kupił scope po 15 zł który sprzedałem później po 200 zł !!
  • Re: Pamiętajcie Autor: ~jaroslaw [89.64.56.*]
    ostrzegalem, nie wierzcie naganiaczom zibicor i tym podobnym, szanujcie swoje zyski.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.198.41.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Pamiętajcie Autor: ~Alicja [46.204.108.*]
    Bardzo dobrze, kasiorka jest by dobrać po 22zl i może niżej
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.198.41.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Pamiętajcie Autor: ~Zibikor [46.204.76.*]
    O jej, już sprzedaje, bo tragedia ...
    widzisz gdybys mnie posluchal sprzelabys po 26 zl , odkupilbys na poziomie 18-20 zl 30 % wiecej akcji na rachunku, a wystrczylo zastosowac zasade ze wszytkie Jaroslawy to fajne chlopaki i warto ich sluchac hehe
    Jednak zostanę przy swojej zasadzie i świń stylu gry, przynajmniej jak przegram będę miał pretensje do siebie , a nie Internetowych doradców finansowych
  • Re: Pamiętajcie Autor: ~wielki-srocz [94.198.41.*]
    Na co czekacie ,jeszcze mocniej dajcie sobie w s>>> ma czczo i beZ znieczulenia oraz z obłędem w oczach.
  • Re: Pamiętajcie Autor: ~Fan [82.180.151.*]
    była tu kultura, zleciało się chamidło i głupie teksty...niestety Bankier kompletnie nad tym nie panuje
    proponuje wyniesc sie na Discord-a, tam juz jest powazna merytoryczna grupa ludzi i wątek m.in. SDS
    a tak apropos nikt tu nigdy nikogo nie obrażał i nie naganiał, wymienialiśmy się wiedzą i przemyśleniami merytorycznymi...
    a teraz to jakaś trollowa jazda...
    jak ktoś chce robić kółka i zarabiać po pare groszy jego wola ale nie obrażajcie przy okazji tych co mają inny pomysł na inwestowanie
    ja wlazłem w SDS w pre-IPO po 10zł, dokupowałem po 7, w sumie to pozycja na kilkaset tys zł...nie mam czasu kręcić kółek i nie interesuje mnie pare % spadku po tym jak urosło 60%...ja jestem tu na longa i czekam na 100-200zł, przy 50zł będę wyciągał zainwestowany kapitał...
    mój cały portfel to kilka mln zł więc jak stracę te kilkaset tys zł to płakać nie będę....
    ale czytać tego g...na też nie zamierzam...
    bez odbioru...
  • Re: Pamiętajcie Autor: ~Jarosław [89.64.56.*]
    Siema milionerze , już pewnie przebierasz nóżkami żeby sypnąć te akcje co brałeś po 13 zł ? A tak ktoś robi szum i ostrzega naiwnych żeby wstrzymali się z zakupami do czasu aż dopuszcza 450 tys akcji po 13 zl
  • Re: Pamiętajcie Autor: ~Fan [82.180.151.*]
    Po 13 sie nie zalapalem, tam byli duzi i dlugoterminowi…brali po 13 jak rynkowo bylo lekko ponad 14 wiec wtedy to byla dobra cena, dzis pociag odjechal to fakt….wg mnie malo kto z tych co brali po 13 bedzie sprzedawal ponizej 30+…ale ponizej 20 chetnie dobiore takze oddawajcie…kto wierzy ze bedzie promocja po 13 niech czeka, powodzenia
  • Re: Pamiętajcie Autor: ~Jarosław [89.64.56.*]
    Nawet grzecznie odpisał , nikt kto ma miliony nie spędza czasu na bankierze, co do emisji to bez problemu można było się zapisać jk byś się trochę pointeresowal , zakładam ze jednak masz akcje z emisji ale max kilka tys i piszesz tu bo ci szkoda każdej złotówki a już nie możesz się doczekać aż sypniesz w rynek a tu zonk rynek wytrzeźwiał i zaczął sie korygować , będzie to trwało aż do dnia dopuszczenia akcji , nikt normalny nie będzie brał w przedziale 20-24 skoro zaraz ma być puszczone duża cześć z tych 450 tys po 13 zł
  • Re: Pamiętajcie Autor: ~Alicja [46.204.109.*]
    Moim zdaniem Fan ma rację. Też brałam po 14.xx i nie oddam po 2x. Raczej po 100zl lub wyżej. Spadnie 22 i niżej to dokupie, już dokupilam po 22zl i uważam to za dobrą cenę
  • Re: Pamiętajcie Autor: ~Fan [185.219.143.*]
    Spedzam czas tam gdzie chce i jak chce…tutaj bylo dobrze i merytoryczne gadki dopoki sie ta swołocz madrali nie zleciala…zapraszam na Discord-a, tam tego nie ma a jest nas juz prawie 2tys osob…
    Skoro piszesz ze sie bez problemu mozna bylo zapisac to nie wiesz o czym piszesz…to byla subslrypcja prywatna, ostatecznie jak raportowala spolka poszlo do chyba 35 inwestorow…ja bylem pazerny i polozylem za niska cene, odcieli mnie i po zawodach, nauczka na przyszle emisje…dokupowalem z rynku po 15zl…domyslam sie kto obejmowal te akcje po 13zl i jesli juz ktos bedzie sypal to bardzo mala czesc i na pewno nie po 13zl (bo niby po co)…krzyrzeliscie tutaj ze sie lockupy koncza, ze bedzie sypane i co? Na pewno ktorys z funduszy sypal z ukrytego ale robil to tak madrze ze kurs tylko rosl a pojawiala sie podaz bo byl duzy popyt, wszyscy na koncu zadowoleni…tam samo wg mnie zrobia Ci co kupowali po 13zl…to oznacza ze mamy tutaj do czynienia z wysoka jakoscia inwestorow…
    Ja zamykam moj udzial w dyskusjach tutaj na Bankierze, niestety poziom coraz gorszy…dziekuje Alicji, Zibikorowi, sdso, trader27 i paru innym dobrym komentatorom…moze jeszcze tu kiedys bede zagladal i jak rozmowy wroca do merytoryki to kto wie…
    Bez odbioru
  • Re: Pamiętajcie Autor: ~wiatr_zdupy [94.198.41.*]
    Pamiętajcie ,że jeżeli ostro w s>>>, to tylko na czczo i bez znieczulenia.
  • Re: Pamiętajcie Autor: ~wiatr_zdupy [94.198.41.*]
    Już można powiedzieć ,że słowo ciałem się stało,strzały padają nieprzeciętnie celnie centralnie w samo kakało, tak trzymac, jestem z was dumny.
    co naganiaczu , nieswiadomi poubierali sie po 25-26 zl za wasza namowa i teraz podkulasz ogon i nara , standart, takich jak ty to ja setki na gieldzie widzialem , a otrzegalem ze jest nowa emisja 450 tys akcji po 13 zl i kurs zanurkuje.
    Nurkuje z innego powodu. Nie jest wykluczone że jeszcze dziś na zielono
  • Re: Pamiętajcie Autor: ~wielki-srocz [94.198.41.*]
    Pamiętajcie ,że tylko nieprzeciętnie celny strzał, centralnie w samo kakało, może być kołem zamachowym do dalszych nieprzeciętnie wielkich wzrostów.
    Właśnie następuje z 25 na 20zl :)
  • Re: Pamiętajcie Autor: ~dsadsa [46.174.3.*]
    lecz się durniu
  • Re: Pamiętajcie Autor: ~Zibikor [46.204.65.*]
    Jarosław ratuj, gdzie jesteś. Gdzie moje akcje po 18??
  • Re: Pamiętajcie Autor: ~Jarosław [89.64.54.*]
    Jestem , pamiętaj dopóki nie sprzedałes nie masz zysku , to jest rada za darmo , nie musisz dziękować
    Ja chcę dokupić ,a nie sprzedac. Na sprzedaż przyjdzie czas. Cieszę się że jesteś, im nas więcej tym razniej
  • Re: Pamiętajcie Autor: ~Jarosław [89.64.54.*]
    Nieładnie tak kłamać na forum , dobrze wiemy ze chcesz sprzedać
    Jak zechce sprzedać to sprzedam
  • Re: Pamiętajcie Autor: ~Alfa [104.28.45.*]
    Animator wzorowo to rozgrywa pod nowe akcje, zalecam ostrożność.
    ICE poczytajcie
[x]
SDSOPTIC -0,27% 7,48 2025-10-20 16:30:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.