• Zakup 16 akcji ecc Autor: ~Iro [31.0.77.*]
    Czy ma sens biorąc pod uwagę prowizję?
  • Re: Zakup 16 akcji ecc Autor: ~Ziomek [188.252.14.*]
    Liczą na to, że ty wyrzucisz więcej. Chcą kupić taniej.
  • Re: Zakup 16 akcji ecc Autor: ~Dice [31.144.45.*]
    To pewnie animator. Poza tym, do 2pln nie ma co zbierac. Polecam zajrzeć na pełny arkusz.
  • Re: Zakup 16 akcji ecc Autor: ~est [217.153.116.*]
    w arkuszu nie ma zleceń ukrytych ...widzisz np 300szt po 0,75pln i następne 200szt po 0,76pln a jak chcesz kupić 500szt to okazuje się że kupiłeś 500szt po 0,75pln i dalej wisi tam 300szt po tej samej cenie bo zlecenie ma np. 20000szt ukryte.

Nie ma co się podpalać. Rano na równoważeniu możecie sobie (kto ma kasę) oczywiście wystawić zlecenie kupna np. na 100tyś akcji i zobaczyć jaką pokaże cene....takie macanko.
    Dziś rano było 25k na kupno przez chwilę i kurs był ledwo 0,78zł chyba.

Także akcji w arkuszu jest od pyty....a dwa pamiętaj że jak już zacznie się pojawiać wolumen i wzrosty to pojawią się nowe zlecenia sprzedaży. Ci co kupili po 0,6 - 0,8 będą upychać (nie wszyscy, ale kółkowiczów nie brakuje)
  • Re: Zakup 16 akcji ecc Autor: ~Dice [31.144.45.*]
    To raczej oczywistość oczywistości. Pewnie, że są ukryte i pewnie że dojdą nowe. Chodzi raczej o kwestie, że jak pójdzie jakiś cyngiel, to te ukryte szybko poznikają, a nowe zlecenia mogę tak szybko nie wskoczyć i znajdziemy się szybko 2x wyżej. Ci z ukrytych albo blokują narazie kurs bo albo po cichu zbierają albo chcą po cichu wyjść. Tylko, tera wychodzić w takiej sytuacji to trochę głupota. No chyba że ktoś musi
  • Re: Zakup 16 akcji ecc Autor: ~Hai [5.173.72.*]
    Kasa mrozi się już kolejny rok... ja prdl... mogłem w międzyczasie odrabiać na tyły spółkach a pozniej znów kupić tego krzaka w promocji za groszowki.
[x]
ECCGAMES -4,24% 0,36 2025-09-29 14:43:34
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.