Dnia 2023-03-30 o godz. 10:48 ~XTB napisał(a): > Na wyjście powyżej 30, grubas jednak litościwy.
Fajnie, że poinformowałeś.
Sam rozumiem, że juz dawno wyszedłesz, a znając forumowe trole to nawet na ATH, tylko wróciłeś tu, bo tak bardzo dbasz o cudze pieniądze a zostałeś i siedzisz na forum rekreacyjnie
Myśleć to sobie możesz, widać że doświadczenia ci brakuje, przyjdz po 17 żeby sparwdzić zamknięcie notowań, wtedy będziesz snuł swoje fantazyjne monologi.
Uppsss nie przyjdziesz bo będize na zielono zapewne więc głęboko w norce będziesz siedział
Widać twój brak doświadczenia na giełdzie, jak wyżej napisałem.
Spoko przypomnę się, jeśli znowu byłoby dzisiaj na czerwono po wczorajszych spadkach to już faktycznie masakra. Jak na razie 50gr na akcji od dzisiejszego szczytu wiem, że jak masz 100-300 akcji to nie robi to na Tobie wrażenia, ale pomyśl o inwestorach którzy maja po 10k akcji i są już od ATH 50 tysięcy złotych w plecy niezrealizowanego zysku
Dnia 2023-03-30 o godz. 11:21 ~XTB napisał(a): > Spoko przypomnę się, jeśli znowu byłoby dzisiaj na czerwono po wczorajszych spadkach to już faktycznie masakra. Jak na razie 50gr na akcji od dzisiejszego szczytu wiem, że jak masz 100-300 akcji to nie robi to na Tobie wrażenia, ale pomyśl o inwestorach którzy maja po 10k akcji i są już od ATH 50 tysięcy złotych w plecy niezrealizowanego zysku
A dlaczego mam o nich myśleć czy oni myślą o mnie?
Chowasz się pod udawanym altruizmem. Co cię obchodzą inni i ich kasa? Rozumiem, że swojej nie masz bo z doświadczenia wiem, że tylko tacy interesują się "ile, skąd, jak zarobił..."?
Ci co mają duże ilości akcji o których piszesz, na pewno nie sugerują się wpisami twoimi czy moimi, tylko sami potrafią zadbać o swoje pieniądze. W dzisiejszych czasach jest cięzko duże pieniądze pomnożyć, więc myślę, że wręcz na pewno widząc potencjał w XTB część ludzi z dużymi pieniędzmi kupiła akcje,a jest też część, która kupiła XTB bo spółka płaci dobre dywidendy. Skup akcji tylko dodatkowo się przyczyni, ze akcji w obiegu będzie mniej, więc dywidenda przełoży się na mniejsza ilość akcji co tylko podniesie wysokość wypłaty na akcję.
Miałem się odezwać po sesji, gratuluje 10gr na akcji odrobione :) i skoro jesteś takim doświadczonym inwestorem to chyba już widzisz jaki jest kierunek kursu w najbliższych dniach
Dnia 2023-03-30 o godz. 17:06 ~XTB napisał(a): > Miałem się odezwać po sesji, gratuluje 10gr na akcji odrobione :) i skoro jesteś takim doświadczonym inwestorem to chyba już widzisz jaki jest kierunek kursu w najbliższych dniach
Beczałeś od rana o czerwieni po rozpoczęciu notowań, na koniec jednak wyszła zieleń, tak jak ty na gamonia.
Piszesz o kierunku w najbliższych dniach, a nawet zamknięcia jednej sesji nie potrafiłeś przewidzieć. Daruj sobie giełdę, bo osmieszasz sie na forum, gdzie i tak jest wesoło.
Na giełdzie nie ma rzeczy oczywistych dniowe zamknięcie może przewidzieć jedynie ktoś kto ma duża gotówkę i chce np kupić. ot wystawi duże zlecenie do jakiegoś poziomu w dogrywce, reszta zwyczajnie tego nie wie
Przeczytaj jeszcze raz posty ze zrozumieniem i pokaż, gdzie napisałem, że dzisiaj zakończy się sesja na minusie. Napisałem tylko ze jest okazja wyjść powyżej 30 i że spadło już poniżej 32, bo dobrze wiesz że pisałem ten post jak kurs był w okolicach 33,40zl czyli 60 gr wyżej niż na zamknięciu. Pozdrawiam dobrego wieczoru i mniej stresu, bo będą bardziej stresujące sesje