• ciekawe Autor: ~pg [79.190.247.*]
    ten co sypie po 3,47 wie że będzie skup po 3 zł , czy nie chce zarobić ? , a szkoda bo nakupiłem tego trochę i będę się z tym wieki bujał ee
  • Re: ciekawe Autor: ~pg [79.190.247.*]
    no w koncu 3,5 pękło aby nie zdechło do 17
  • Re: ciekawe Autor: ~Xyz [94.254.184.*]
    @pg
    Czyli masz akcje pcx jednak. Tak hejtowałeś tą spółkę
    kuuu wa . nauczcie się czytać ze zrozumieniem , jak było po 4 z hakiem mówiłem że pow, 4 nie tykam i czekam na ok 3,5 co wielu "znafców" wówczas dawało pokaż swojej wiedzy i intelektu na tym forum , jak wpadło mi pare dni temu do wora w ok 3, 5 mówiełm że się zapakowałem i boję się żeby nie było taniej na to usłyszałem odpowiedź dyżurnego leszcza że w związku z tym widać że nic nie wiem ( no cóż głupota nie boli) ) , co nie znaczy że nie ustawiłem kolejnego wora na 3, na 3 mi nie wpadło więc jest ok , co nie chce spadać będzie rosło i na bazie tej maksymy wczoraj pod koniec sesji ( nie rano ) nieśmiało dokupiłem i dziś lekko dodałem pakiecik na waciki . Wszystko do zweryfikowania po kursie z dnia pisania postów na forum i tym sie róźnie od tut. bajkopisarzy .
  • Re: ciekawe Autor: ~Ciekawski [89.78.201.*]
    Co kogo obchodzą twoje wypociny.
    nikogo leszczu na etacie , ważne że takich frajerów jak ty obiegam dokoła
  • Re: ciekawe Autor: ~Kirikou [89.68.37.*]
    Twój poziom to rynsztok tylko ludzi potrafisz obrażać...
    zdecyduj sie pod jakim nikiem dziecku w końcu piszesz, rynsztok to ja dopiero mogę ci pokazać, dawco kapitału
  • Re: ciekawe Autor: ~Kirikou [89.68.37.*]
    Zapomniałem dodać, że na koncie musisz mieć co najmniej kilkadziesiąt milionów. Zawsze kupujesz w samym dołku i sprzedajesz na samej górce? Och co za kozak.
    Czołem bez odbioru
    gamoniu nie kupuję wcale na dołkach i nie sprzedaję na górkach , ale jak coś nie idzie i się jakiś poziom meczy i jest to jakaś lokalna górka to wysypuje całość, część lub ile sią da i szukam szczęścia niżej tam gdzie uważam to za stosowne , a nie wypisuje bajki na forum leszczy i zaklinam rzeczywistość , poniał leszcz, czy to trudna być sprawa he?
[x]
PCCEXOL 1,22% 2,48 2025-10-20 09:33:30
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.