Wybacz moje niedowiarstwo czy jak to nazwać. Obserwuję firmę od kilku dni. Generalnie nigdy nie byłem pasjonatem gier. Przywiodła mnie tu ciekawość a tu tylko dużo, dużo goryczy.
"Obserwuję firmę od kilku dni", ale w pierwszym komentarzu oczywiście napisaleś, że to "męczący materiał" (stając po stronie SF), a w kolejnym, że to "mocne oskarżenia"(stając po stronie SF). Typowe udawanie "nowego inwestora", chwalenie spółki i (za chwilę) obrażanie krytyków spółki. Może przejdźmy od razu do wyzwisk i obrażania mojej matki, po co tracić czas na te wasze dobrze znane każdemu machinacje? :)
Uwierać czym? Maja zero sukcesów, zero osiągnięć. Pieniądzę znikają bez jakichkolwiek widocznych efektów w spółkach córkach (srednia zatrudnienia 1 osoba) od lat. Ta "firma" to pralnia pieniędzy.
Podbijam wątek, bo dziś Leszczyńscy bali się wypuszczać ESPI, pod które ubierałaby spoldzielnia, więc rano wymyslili sobie "info na fanpage". Oczywiście naganiacze piszący o tym super extra mega info na fanpage, zapominali za każdym razem napisać, czego dotyczyło.