Jakby chciał tylko sprzedać to mógł to zrobić w ciągu sesji, a tu konkretnie chodziło o uwalenie kursu . To już drugi taki przypadek w krótkim czasie z tym że pierwsze zbicie było w trakcje dnia.
Maxmin, daj spokój :) Przecież obaj dobrze wiemy - co to za menda była... To była ta menda, która chciała Ci chyba zrobić psikusa? Bo przecież swojego czasu pisałeś, że tu trzeba aż 10 tysia, by zrobić -10%. A ta pokazała Ci dzisiaj, że to można zrobić znacznie śmieszniejszą kwotą (dokładnie 8000x0,46) I co Ty na to? ;)
P.S. Chciałbym jeszcze tylko zauważyć, że swoim błyskotliwym posunięciem w końcówce podwoiła dzisiejsze obroty... ;) Mianowicie z nieco ponad 3 tysia obroty tej spektakularnej sesji wzrosły do prawie 7 tysięcy pln! :) Tak więc z pewnością dumna jest ze swojego wyczynu... ;)))
Tak to prawda tutaj kwotą niższą niż 10.000 zł można uwalić kurs o -9 %. Płynność na walorze wynosi zero i dopóki od Karlika nie ściągną należnych im środków taka będzie. Swoją drogą zastanawia mnie opieszałość BAH dlaczego nie ogłosił upadłości dłużnika i dlaczego nie ma tam jeszcze komornika.
A masz pewność? Że nie egzekwują? Może nawet już to zrobili, natomiast pary z gęby nie puszczają... Przecież w sztuce milczenia to oni są lepsi od kamedułów nawet ;)))
Jak to kto ? Prezes ,,wszystko mogę........,, Żeby wam pokazać że wszystko może, żeby się z nim liczyć, no i może z nerwów że nie chcecie sprzedawać licząc ze jeszcze paru nerwowych ma stop lossy by ,,ZA DUŻO,, nie stracić na BAH-u. Tyle że to nie działą.Po trzech latach zostali już tylko gotowi sprzedać pod koniec 2024 jeśli prezes podniesie do 1,5 zł. Tacy jak ja.Mam Bah jako trzymanie straty żeby sprzedać jak będę miał zysk by nie płacić podatku a zysk zrównoważyć tą stratą na BAh. Tylko do tego się nadaje.I najlepszy termin koniec przyszłego roku. Jak ktoś czekał trzy lata na moje tanie akcje to jeszcze te dwa poczeka. Albo 2,5 zł i wywalam do końca kwietnia.(taki żart przedświąteczny)