nie sądzę, prędzej czy później ktoś zbierze wszystko poniżej 1zł
a gdyby nie jatka na wschodzie - i problemy w bankowości na świecie oraz to ze gaming jest obecnie w odwrocie ( CDR też poleciał z ponad 400zł na poniżej 100, TSG z 680 na 90zł) to stało by sie to dużo wcześniej.
patrząc na inne spółki (CDR czy TSG) - to obecny kurs nie dziwi
a jest przynajmniej 2-3x za niski bo kapitalizacja jest praktycznie równa przychodom rocznym a realna kapitalizacja spółki z gamedevu - to jest 3x przychód roczny
popatrz też na to że: za 2020 ponad 30 mln przychodu netto za 2021 ponad 25 mln przychodu netto za 2022 też pewnie będzie ponad 30 mln przychodu (30 jest już za 3 pierwsze kwartały)
to średnio o 10 mln więcej generowanego przychodu niż wetdy gdy kurs latał po 6 czy 8 zł
to ze spółka praktycznie bilansuje przychody z kosztami podczas spłacania obligów - też na jej plus. ale Ci co mogli by coś wnieść do dyskusji merytorycznie - to już nie piszą na tym forum
Wiesz ile jest warte to twoje mundrkowanie. Dokładnie tyle co G…. To rynek ma racje i twoje wypociny nie mają żadnego znaczenia szczególnie gdy porównujesz tą spółkę do TSG czy CDR. Gdyby było prawdą to co mówisz to prezesiki już dawno by skupowali i kurs nie szwędałby się po gaciach razem z pierdami naganiaczy. Widocznie jest o wiele gorzej niż widać na pierwszy rzut oka. Dolar spada, a Zysk którego nigdy nie było leci już zupełnie na mordę. Nic nie słychać co tam w USA? Może jakiś tajemniczy inwestor? Hehehehe.
To dlaczego prezesi/własciciele TSG nie kupują choć akcje spadły jeszcze bardziej niż vivida (ponad 10x)? przecież to super okazja jest - więc argument z du..y tak jak wasze naganianie
problem jest stricte sektorowy i makroekonomiczny - nikt obecnie jesli nie musi nie lokuje dużego kapitału w akcje bo po co?
przy inflacji 18% musiałbyś mieć taki wzrost kursu rocznie by nie stracić na samej inflacji - wiec każdy kto ma kasę i głowę na karku bierze obligi Morawieckiego - uwzględniające inflacje :) bo na tym nie straci
ale to przecież zbyt trudne i nie oczywiste dla piszących "Bankrut", bo oni nie mają 5 mln czy nawet 300K PLN by zastanawiać się gdzie ulokowac tę kasę by na niej nie stracić a nie chcą się bawić w kupowane i i wynajem mieszkań - bo tutaj też sa sygnały że dobrze już było.
ale z kim ja tu rozmawiam, sądząc po argumentach i braku świadomości w jakim stanie jest rynek i co sie dzieje z kapitałem
czy ja gdzieś pisałem o wynikach? odpisuję osobie która w tak chamski sposób pisała wyżej
"Wiesz ile jest warte to twoje mundrkowanie. Dokładnie tyle co G…. To rynek ma racje i twoje wypociny nie mają żadnego znaczenia szczególnie gdy porównujesz tą spółkę do TSG czy CDR. Gdyby było prawdą to co mówisz to prezesiki już dawno by skupowali i kurs nie szwędałby się po gaciach razem z pierdami naganiaczy."
ale może u Ciebie w domu się też tak rozmawia więc jesteś przyzwyczajony...
Tak to jest jak wchodzisz w dyskusje z Kodorem. Zero argumenów, za to 100% trollingu ;) Bidulek nawet nie wie, że jesteśmy mu wdzięczni za te wypocinki, bo dzięki temu czasem ktoś pęknie i sprzeda akcje dużo poniżej ich wartości. Oczywiście mało kto się sugeruje jego głupkowatymi wpisami, ale jak to mówią "kropla drąży skałę", hehe ;) Pozdrawiam
Pisz do tej osoby nie do mnie. Różni ludzie zdenerwowani tu piszą ale dla was każdy to Kodor. Ja natomiast pisze w swoim imieniu. Obstawisz zysk/stratę czy bedziesz płakać jak dziewczynka bo czujesz sie obrazony dosadnymi porownaniami? Gosc nawet wulgaryzmuw nie użył bo zaraz byscie posta wykasowali. Zdrowka zycze.
Przychody ze sprzedaży za marzec 2023 roku spodziewane są na poziomie 1,98 mln PLN. Wynik brutto na poziomie 0,14 mln PLN, wynik netto na poziomie 0,14 mln PLN.
Hahahaha Marek ale z ciebie tu polewę mają forumowicze. Chlopie ty się skompromitowałes do końca. Już nie długo wróci prezes i skończy się cyrk. W kasie pusto