• Co tam przegrywy? Autor: ~Zenek [188.252.44.*]
    10zl na dniach tak jak mówiłem
    Smieje sie z was
  • Re: Co tam przegrywy? Autor: ~Kostuch [88.156.130.*]
    Ja za kilka lat pośmieję się z ciebie i takim podobnych jak ty..., bo ta spółka za kilka lat tj. przy wydawaniu inkwizytora część dwa będzie grubo powyżej 100 zł.
  • Re: Co tam przegrywy? Autor: ~Szuj [83.24.236.*]
    Inkwizytora część 9 i 3/4 chyba, xd.
    Człowieku, weź się ogarnij, powiedz mi co ci mówi, ze cokolwiek co oni zrobią w temacie gier fabularnych to będzie chociaż ok?
  • Re: Co tam przegrywy? Autor: ~Bez_podpisu [45.134.212.*]
    Brak Ciebie w zespole to już dobre zapewnienie że nie będzie tak źle jak mogłoby być
  • Re: Co tam przegrywy? Autor: ~Eszkebareszke [193.56.254.*]
    1% akcji TD na moim portfelu i jakoś specjalnie się nie przejmuję. Co najlepsze nadal powyżej średniej
    Za kilka lat zobaczymy jaka będzie wycena
  • Re: Co tam przegrywy? Autor: ~Bacahej [31.0.81.*]
    Znowu ty oj marzycielu
  • Re: Co tam przegrywy? Autor: ~Bebebebaca [31.0.81.*]
    O zenek przez twe oczy zielone oszalalem i po 8 zl odkupiłem a przy 12zl sprzedalem przez twe oczy zielone se sprzedałem a osiedlowy ma rozwolnienie podobno wychodek explodował kto chce zarobic zapraszamy na cig tam bedzie pompa taka jakiej dawno nikt nie widział owce oszalały
  • Re: Co tam przegrywy? Autor: ~osiedleswoboda [193.227.223.*]
    ja wyszedłem na po premierze hotelu.
    pozdrawiam.
    OsiedleSwoboda.
  • Re: Co tam przegrywy? Autor: ~ekos [195.85.199.*]
    dysia na blacie już blisko

ale oczywiście połowa zaraz napiszę, że jest tu od 10 lat i kupowała po 50 groszy więc i tak jest do przodu
  • Re: Co tam przegrywy? Autor: ~Eszkebareszke [5.253.206.*]
    Byłem tu od 4zl , ponad połowę sprzedałem w okolicy 30 o czym pisałem na forum. Odkupiłem później w okolicy 10 , nadal średnia poniżej 8zl i 1% w moim posiadaniu
    Spółka da zarobić, Hotel to udowodnił, także krzyczcie ile chcecie, my będziemy świętować za kilka lat a wy nadal będziecie jęczeć , tylko już na innych poziomach
  • Re: Co tam przegrywy? Autor: ~osiedleswoboda [185.212.107.*]
    w ciągu najbliższego roku powinny być trzy premiery: Inkwizytor, Serum z coopem i Airport.
    Jeszcze za kilka tygodni powinna być informacja o zwrocie kosztów hotelu (jeżeli utrzymają pozycję na gts - jeżeli nie za kilka miesięcy)
    najważniejsze info, którego jeszcze nie wiemy to to co z debiutem spółek zależnych.
  • Re: Co tam przegrywy? Autor: ~bli [91.212.223.*]
    Jest kilka ale:
    - ten kurs był już na o wiele wyższych poziomach bez tych informacji, przy datach dalece bardziej odległych.
    - daty były już wielokrotnie przekładane
    - nie jestem przekonany co do modelu (kto ostatecznie będzie na tym zyskiwał THD, spółki zależne, czy wąskie grono właścicielskie); bo z jakiegoś powodu zdecydowano się na niego...
  • Re: Co tam przegrywy? Autor: ~Szuj [79.184.106.*]
    Nic ci tak nie da nadziei jak obiecany na kiedyś tytuł. Im bliżej, tym większa niepewność, że to w ogóle wyjdzie i się uda.
    Więc, game dev to branża obietnic. A póki co, nie ma dowodu, że tu cokowliek wyjdzie dobrze.
  • Re: Co tam przegrywy? Autor: ~Scirocco [185.180.14.*]
    Podłączyli Ci internet dzisiaj? Potrzebujesz przewodnika?
    Tak, branża gier oparta jest o trailery, mające nie inny cel jak obietnica powstającego produktu i jest to nieodłączny element branży od mniej więcej 1991 roku kiedy światło dzienne ujrzał Sonic the Hedgehog. I nie, nie ma dowodu że wyjdzie dobrze. Siemanko na świecie.
  • Re: Co tam przegrywy? Autor: ~ba [89.25.166.*]
    szuj a ci np z gameisland coś robią czy to tylko przykrywka do pracy nad inkwizytorem?
  • Re: Co tam przegrywy? Autor: ~Mądrala [188.121.22.*]
    Zerknij na raporty Espi jak czytać umiesz to się dowiesz
    lipa opóźnienia, zebrali kasę od naiwnych a pracują nad jedną grą co nie mogą ukończyć
  • Re: Co tam przegrywy? Autor: ~dragonball [178.213.125.*]
    to samo gadaliście o hotel renovator, a jednak wyszedł
    szuj nie odpowiedział czy pracownicy gameisland i two horizons pracują nad Inkwizytorem?
    A skąd ten intelektualnie i emocjonalnie skrzywdzony człowiek ma takie rzeczy wiedzieć?
    Najprawdopodobniej nie pracują, dlatego wydziela się osobne spółki. Biorąc pod uwagę jak to wyglądało w PLW to spółki córki służyły radą czy doświadczeniem dla innych spółek córek z grupy, ale nie brały czynnego udziału w tworzeniu gier. I wątpię żeby tutaj było inaczej. Oczywiście spółki z jednej grupy w każdym biznesie między sobą potrafią oddelegować pojedynczych pracowników do projektów w innej firmie, ale to zazwyczaj jak same nie mają dużo do roboty, ale chcą utrzymać stan zatrudnienia nie tracąc na tym.
  • Re: Co tam przegrywy? Autor: ~Ba [89.25.166.*]
    jak to, przecież ten Szuj tam pracował i wie co i jak, to będzie test jego wiarygodności
    Typ miał tyle testów wiarygodności, które oblał, że nie wiem po co się nim jeszcze podniecasz. To chory człowiek wylewający frustracje tu na forum. Jedyne co jest w nim wiarygodne to to, że go wywalili, bo takich toksycznych ludzi się usuwa z każdej firmy (no chyba, że są już dyrektorami albo właścicielami, to nie).
  • Re: Co tam przegrywy? Autor: ~Szuj [83.24.236.*]
    Jak tam obiecane 15 tytułów?
    szuj powiedz czy gameisland i two horizons pracują nad Inkwizytorem kosztem swoich projektów?
    Jak tam kariera zawodowa? XD
[x]
THEDUST 12,12% 0,74 2026-05-22 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.