• Popyt zdechł Autor: ~Opinia [46.204.32.*]
    A przecież dają tanio, ze stratą
  • Re: Popyt zdechł Autor: ~Opinia [46.204.32.*]
    Gdzieś poznikali forumowi mocarze z Cewkiem na czele.
  • Re: Popyt zdechł Autor: ~gracz [83.26.192.*]
    Jestem niemal pewien ze jeden z takich mocarzy sypie.
  • Re: Popyt zdechł Autor: ~ŁEB [188.146.204.*]
    Piątkowy wolumen nie wziął się znikąd. Przypuszczam, że to jeden z mocarzy opuszczał pokład, ale zrobił to po angielsku. Może nie pożegnał się, ponieważ jeszcze coś mu zostało? Granica taniości przesuwa się wraz z każdym kolejnym incydentalnym naruszeniem dobrych praktyk. Nic dziwnego, że akcjonariuszom kończy się cierpliwość i zaufanie do włodarzy, oby tylko zarząd GPW nadal był tolerancyjny.
  • Re: Popyt zdechł Autor: ~Drutex [143.244.44.*]
    Kurs idzie na pojedyncze grosze, coraz to lepsze pomysły, wynalazki a kasy z tego nie ma i nie będzie.
  • Re: Popyt zdechł Autor: ~Opinia [46.204.32.*]
    Ktokolwiek nie sypał w piątek, wychodził ze stratą.

W mojej ocenie gorszych wyników niż 2022 spółka już nie zanotuje.
    Aczkolwiek giełda wydaje się wyceniać przyszłość na bazie raportu z przeszłości.
    Dziwne to nieco
  • Re: Popyt zdechł Autor: ~gracz [83.26.192.*]
    Tez tak mysle ze najgorsze juz mamy za soba,o jeszcze w maju ten nieszczesny raport.Co by Prezes czegos nie wykreci,załamka czy coś bo to jak narazie najsłabszy punkt.
    Drutex,fiutex,czego jeszcze nie wymyslicie.
  • Re: Popyt zdechł Autor: ~Obserwator [5.173.96.*]
    Dalej nie słuchacie.... Pisałem...
  • Re: Popyt zdechł Autor: ~gracz [5.184.250.*]
    Obserwator jeśli tu jesteś nie jesteś sam, kiedyś grałeś jeśli to aTy na Most.W. odradzałes kupować przy 2 zł.Wywalajac tu 50 k ile zamierzacie zebrać.Tu stali bywalcy wiedzą że jest nie wesoło z kursem ale co zrobić niestety,myślę że czas gra na naszą korzyść.Infa przełomowego w tej chwili nikt się nie spodziewa.
  • Re: Popyt zdechł Autor: ~Opinia [46.204.36.*]
    Obserwator dosyć dobrze poinformowany.
    Wygląda na kogoś z otoczenia insiderów.
  • Re: Popyt zdechł Autor: ~gracz [83.26.196.*]
    Oni wszyscy to jedna klika działaja jak wilcze stado,jeden na widoku kilku tylko zmienia nicki, zawsze lepiej poinformowany co mi z jego ostrzezeń przy takiej płynnosci..Chcesz Obserwator zebrac bo bezinteresownie sie nie interesujesz, tu też są tacy co czekają z gotówką.Ta spółka powinna w I półroczu już wychodzić na prostą.
  • Re: Popyt zdechł Autor: ~ŁEB [188.146.204.*]
    Asystolia w zapisie EKG to także prosta, ale nic dobrego nie oznacza. Na forum również coraz ciszej nad tą trumną.
  • Re: Popyt zdechł Autor: ~Opinia [46.204.36.*]
    Została już tylko kremacja.
    Pieniądze stracone.
    Akcje wykorzystam do tapetowania garażu

Dopadła nas rynkowa wycena, kapitalizacja urealnia się
[x]
MTENERGIA -3,42% 0,28 2023-06-01 15:46:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.