Piątkowy wolumen nie wziął się znikąd. Przypuszczam, że to jeden z mocarzy opuszczał pokład, ale zrobił to po angielsku. Może nie pożegnał się, ponieważ jeszcze coś mu zostało? Granica taniości przesuwa się wraz z każdym kolejnym incydentalnym naruszeniem dobrych praktyk. Nic dziwnego, że akcjonariuszom kończy się cierpliwość i zaufanie do włodarzy, oby tylko zarząd GPW nadal był tolerancyjny.
Ktokolwiek nie sypał w piątek, wychodził ze stratą.
W mojej ocenie gorszych wyników niż 2022 spółka już nie zanotuje.
Aczkolwiek giełda wydaje się wyceniać przyszłość na bazie raportu z przeszłości.
Dziwne to nieco
Tez tak mysle ze najgorsze juz mamy za soba,o jeszcze w maju ten nieszczesny raport.Co by Prezes czegos nie wykreci,załamka czy coś bo to jak narazie najsłabszy punkt. Drutex,fiutex,czego jeszcze nie wymyslicie.
Obserwator jeśli tu jesteś nie jesteś sam, kiedyś grałeś jeśli to aTy na Most.W. odradzałes kupować przy 2 zł.Wywalajac tu 50 k ile zamierzacie zebrać.Tu stali bywalcy wiedzą że jest nie wesoło z kursem ale co zrobić niestety,myślę że czas gra na naszą korzyść.Infa przełomowego w tej chwili nikt się nie spodziewa.
Oni wszyscy to jedna klika działaja jak wilcze stado,jeden na widoku kilku tylko zmienia nicki, zawsze lepiej poinformowany co mi z jego ostrzezeń przy takiej płynnosci..Chcesz Obserwator zebrac bo bezinteresownie sie nie interesujesz, tu też są tacy co czekają z gotówką.Ta spółka powinna w I półroczu już wychodzić na prostą.