Dywidenda-kiedy?proszę o mądre odp.bez chamstwa wstylu tadzia997.....
Z góry dziękuję za informację.
Pozdrawiam wszystkich............. będzie dobrze.
P.K.
kiedy dywidenda? haha ciekawe z czego ma być ta dywidenda? odpowiedz sobie na to pytanie. taka zagadka na logiczne myślenie. i zeby było jasne to jest poważna odpowidź. a wiecej nic nie powiem
no masz racje z tymi terminami. tylko pytanie? z czego ma być płacona ta dywidenda? i cz aby tylko było ją z czego wypłacić? sam jestem ciekawy . no nic trzymajmy nerwy na wodzy.
no to dobrze 1111 ze ty wiesz w jakiej jest kondycji moja firma. a skoro ja nie wiem to pochwal się swoją wiedzą a na koniec twojej powiedz z jakiego okresu masz te niusy. i wszystko w tym temacie.
Panowie, nie podszywajcie pod Puławian. Nie kujawiak zaden tylko Puławianin. Jakbyscie faktycznie byli z okolicy to choc byscie sie nie skompromitowali.
Bo to wogóle pompuja ludzi w styczniu 2009 beda wypłacac ... za rok 2007/08 w zeszłym roku było chyba jakos w pazdzierniku ateraz takie kombinacje alpejskie jakies .A tak wogóle nie wiecie w jakiej formie bedzie wypłacana?
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi.....za te poważne.......i za te z przekąsem też :-)))
Opinie jak widzę są różne, ja będę czekał, za akcje nie płaciłem, tylko dostałem, jedyne co mogę stracić-to czas, bo gorzej nie będzie.
Pozdrawiam.
no panowie milutko sie zrobiło. jedni drugim dziękują za opiniee poważne i te z przekasem ale pilnujmy się tematu Z.A. puławy czy może nawet już firmy o innej nazwie CO DALEJ? CO CZEKA SPÓŁKĘ W DOBIE KRYZYSU FINANSOWEGO I CZY BĘDZIE FAKTYCZNIE Z CZEGO WYPŁACIĆ TĘ DYWIDENDĘ?
Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia
1. Ustalić dzień dywidendy, według którego ustala się listę akcjonariuszy
uprawnionych do dywidendy za rok obrotowy trwający od
01.07.2007r. do 30.06.2008r., na 05.12. 2008r.
2. Ustalić dzień wypłaty dywidendy na 19.12. 2008r.
Walne Puław zdecyduje 25 XI o wypłacie 4,3 zł dywidendy na akcję
PAP - Biznes
3 Lis 2008, 20:18
3.11.Warszwa (PAP) - Walne zgromadzenie akcjonariuszy Zakładów Azotowych Puławy zdecyduje 25 listopada o wypłacie 4,30 zł dywidendy na akcję za rok obrotowy 2007/2008 - poinformowała spółka w projektach uchwał przed WZA.
W sumie na dywidendę dla akcjonariuszy spółka zamierza przeznaczyć 82.194.500 zł.
Wcześniej taka propozycja zarządu dotycząca wypłaty dywidendy została pozytywnie zaopiniowana przez radę nadzorczą spółki.
Dniem dywidendy ma zostać 5 grudnia tego roku, a dniem wypłaty dywidendy ma być 19 grudnia 2008 roku.
Przed rokiem Puławy wypłaciły dywidendę w wysokości 1,7 zł na akcję.(PAP)