Żeglarzu za to Ty masz wyjątkowy talent inwestycyjny. Jeszcze teraz Ciebie wspominają na forum innej perły, czyli Inni- Genne. Nie przypadkowo na Bercik i pantalon też tam naganiali.
Jestem tutaj od niedawna, ale wystarczyło by poznać Twoje najlepsze cechy charakteru panie @aaaaaaaaaaaaa ...
- arogancja - wydumane ego - bezczelność - agresywność wobec innych piszących których nawet nie znasz - obłuda (udawanie samarytanina) - kłamstwa, - używanie wielu IP - obwinianie innych za swe niepowodzenia inwestycyjne - próby oczerniania na innych spółkach (czytałem te twoje ostatnie bzdury na inno ... g... wiesz o moich inwestycjach)
Ale znalazłem też jeden pozytyw ... lubisz czytać bajki dla dzieci, szczególnie ''Moby Dicka'' i wcielać się w rolę kapitana Ahaba który stracił rozum i rozsądek w pogoni za zemstą ...
Chłopie, weź poczytaj o Moby Dicku na wiki i zrozumiesz, dlaczego obśmiewanie filozoficzno-religijnego traktatu, który jest podstawą nauczenia w amerykańskich szkołach średnich to najlepsza wizytówka twojej osoby i poziomu intelektualnego. I jeszcze za przykład lepszej literatury podajesz Starego człowieka i morze, krótkie opowiadanie, które przerabiają dzieci w 5 klasie podstawówki.
Naganiasz na gniota. wcześniej również naganiałeś na gniota.
O, właśnie mi przypomniałeś, do tej listy zapomniałem dopisać że masz urojenia ... nigdy nie obśmiewałem żadnej literatury, sam zacząłeś dyskusję o tej bajce czas temu ... a traktaty filozoficzno-religijne to ja poznawałem latami u źródeł, przeczytawszy dogłębnie Biblię, Koran, Księgi Buddyjskie i częściowo Torę ...
Widzę że prawda o Tobie, którą wielu tu zna mocno zabolała, nawet tą jedyną wymienioną dobrą cechę potrafiłeś obrócić w pył ...
parafrazując twoje ostatnie słowa - Jesteś żałosnym kłamcą, wcześniej również żałośnie kłamałeś ...
Dajcie spokój juz temu gamoniowi żeglarzowi :):):) naganiał tu po 1.20 :):):) teraz bedzie pisał ze ma średnia 0,4 lub 0,3 - to kolejne wcielenie barta i pantarana - to samo było na Inno. Uważajcie na tą gnidę
Chłopie mówiłeś, że kilkuletniej córce czytasz Moby Dicka na dobranoc, a także, że Stary człowiek i morze to lepsza literatura. Masz rację to nie było wyśmiewanie, to był pokaz twojej ignorancji.
Nie mam już siły na tego zazdrośnika @aaaaaaaaaaaaaa ... przypomnę dalsze losy mojej inwestycji w TGS napisane w nieco lirycznej odsłonie (post 3 msc póżniej z 2022-09-28) ...
... jednakowoż fakty dotyczące domniemanego zacumowania mojej łajby na przylądku złudnej nadziei są nieprawdziwe, po chwilowym kursie na południe znoszony silnymi prądami, po napotkaniu na niespodziewaną burzę (emisja) wykonałem gwałtowny zwrot (po zebraniu tylko 35 % zakładanego wolumenu) , zaopatrzyłem statek w nowe żagle (PP) i zastanawiam się jeszcze nad załadunkiem większej ilości prowiantu ( zapis dodatkowy) na koniec skorygowałem przyrządy na właściwy kurs na północ na Przylądek Nordkinn ...
Przypominam że PP były po 15 gr. !!! ... trzeba było brać, a nie teraz jęczysz i żal ci mocno dude ściska ...
Zajmij się w końcu sobą i swoimi spektakularnymi inwestycyjnymi sukcesami, a nie zawracasz dude innym i przyprowadzasz szczekające pieski z INNO ...