Może wiecie gdzie można nabyć akcje Konfederacji ? Ich notowania idą cały czas do góry, gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta! A swoją drogą to nasz partie niewiele mają wspólnego z definicji partii politycznej, bliżej im do struktury holdingu,korporacji itp.Wczoraj zanim wygodnie usiadłem na kanapie ,to było już po meczu.Wszystkie newsy lamentują nad nadchodzącym kryzysem,jakiego świat nie widział,ale kryzysy to stały element gospodarki światowej,wolnorynkowej.Wilu z tych jasnowidzów z tego żyje.Pozdrawiam wszystkich kibiców i inwestorów.... jeszcze będzie przepięknie!
Nie słuchaj ludzi na forum bankiera, na pewno żadnego Medinice nie mam w portfelu.
Dobrej pory mój portfel był upubliczniony na LT, ale z tego co słyszałem został już to zablokowany po bezpodstawnym zablokowaniu mnie na tym forum.
Przy okazji od razu zaznaczam, że zamieszczone tam treści stanowią moja własność intelektualna, co do której zostałem pozbawiony dostępu oraz nie upoważniam nikogo do jakimkolwiek dysponowaniem lub rozpowszechnianiem mojej własności intelektualnej.
Na ten moment nigdzie go też nie publikuje.
Za jakiś czas być może wznowie jego prowadzenie na kanale discord, który urodził się kilka dni temu, ale na ten moment nic tam tez na temat spółek nie ma i nie podjąłem decyzji czy w ogóle oraz w jakiej formie ewentualnie to zrobię.
Równie dobrze można zapytać się o portfel Total FIZ, bo to on jest największym wygranym na SCP, wchodził jeszcze w pre ipo i potem przy każdej emisji. Zarobił tu 150mln+. I jaka jest odpowiedź? Cormay. To pokazuje jak trudno jedne świetne inwestycje wprost przekładać na zarabianie gdzie indziej. Tak więc zgadzam się, pytanie z poziomu